21 500 000 Ft
716,7 E Ft/m2
21,5 M Ft
716,7 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Újpesten, 1 szobás

30  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Újpest legjobban frekventált helyén található ez a 30 nm-es, földszinti, nagy teraszos tégla építésű lakás, amelyet elsősorban egyedülállóknak illetve fiatal pároknak ajánlok. Amennyiben szeretne otthonául egy csendes és nyugodt környéket, akkor ez az ingatlan Önre vár. Az 5 lakásos társasház legbelső lakását kínáljuk eladásra, amelynek egyik előnye, hogy az Ön ablaka előtt nincs átjáró forgalom. A bejárat a hangulatos, járólappal borított teraszról nyílik, mely nyáron bőven biztosít teret a kikapcsolódásra, kerti grillezésre. Ruhái is gyorsabban száradnak a friss levegőn. Az ingatlan kialakítása roppant praktikus. A nappali nemcsak tágas, de a természetes fény áradása és a modern kialakítás miatt is lenyűgöző. Nemcsak szabad teret ad a kreativitásnak, hanem a kényelemnek is egyaránt. A tágas konyhában a gasztronómiai varázslatok könnyedén megszületnek, és a kényelem mindig kéznél van. Az ingatlanhoz tartozik még egy 8 nm-es saját tároló és a közös használatú padlásrész is, amelyek alkalmasak kerékpár, illetve a szezonális ingóságaink tárolására. Az ingatlan tehermentes azonnal költözhető, annál inkább, mert  a bútorok a vételár részét képezik! Természetesen egy tisztasági festéssel, némi fantáziával és egy kisebb felújítással irigylésre méltó otthonná varázsolható. Egyéb helyiség besorolású, ezért nem lehet rá hitelt felvenni.

A parkolás ingyenes az egész kerületben, így az utcában is. Az M3-as metró, a városközpont 10 percre sétányira, a hivatalok még kevesebb távolságra vannak. A buszmegálló 2 percre, 14-es villamos 5 percre, pékség közvetlenül a kapu mellett. A piac és a vele szemben frissen átadott park 5 percre van. Annak ellenére, hogy ezek nagyon közel vannak, a hely csendes, mert az utcában szinte csak az ott lakók közlekednek. A szomszédok jóindulatúak és segítőkészek. 


Mindezen előnyökön túl az ingatlan költségei nagyon kedvezőek: közös költség 8000 Ft/ hó, amiben bennefoglaltaik a víz és kukadíj, az áram 5000 Ft/ hó, gáz pedig 5000 Ft/hó. 


Csak pár lépésre van attól, hogy az Öné legyen ez az álomotthon. Hívjon fel a részletekért!

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet
hirdetés
© 2018