54 600 000 Ft
769 E Ft/m2
54,6 M Ft
769 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti, Újpest, 2+1 szobás

71  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KIZÁRÓLAG AZ OTPIP KÍNÁLATÁBAN!
ELADÓ ÚJPESTEN egy kiváló ár-értékarányú, 71 nm-es, 3 szobás, FELÚJÍTOTT, VILÁGOS konyhás, ERKÉLYES, PANORÁMÁS panellakás.
Az ingatlan Újpest központ közelében, parkosított környezetben, egy 10 emeletes, szépen karbantartott, rendezett panelház 5. emeletén található. A lakás jó beosztású, mindhárom szoba külön nyílik egy tágas hallból. A szobák nyugati fekvésének köszönhetően fényárban úsznak. A nappaliból nyíló 3,5 nm-es erkélyről akár a Budai-hegységet is lehet látni. A konyha világos, ablaka parkra néz. Az egész lakás szépen felújított: a külső nyílászárókat kicserélték, minden helyiség új burkolatot és korszerű led világítást kapott. A nappali szoba légkondicionált. A mindent elnyelő gardróbszoba pedig igazi kincs.
Az ingatlan kiváló állapotban van, azonnal költözhető.
A bútorok és az elektronikai eszközök külön megállapodás tárgyát képezik.
Infrastruktúrája kifogástalan.
CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018