21 900 000 Ft
730 E Ft/m2
21,9 M Ft
730 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Újpesten, 1 szobás

30  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Újpest legjobban frekventált helyén található ez a 30 nm-es, földszinti, nagy teraszos tégla építésű lakás, amelyet elsősorban egyedülállóknak illetve fiatal pároknak ajánlok. Amennyiben szeretne otthonául egy csendes és nyugodt környéket, akkor ez az ingatlan Önre vár. Az 5 lakásos társasház legbelső lakását kínáljuk eladásra, amelynek egyik előnye, hogy az Ön ablaka előtt nincs átjáró forgalom. A bejárat a hangulatos, járólappal borított teraszról nyílik, mely nyáron bőven biztosít teret a kikapcsolódásra, kerti grillezésre. Ruhái is gyorsabban száradnak a friss levegőn. Az ingatlan kialakítása roppant praktikus. A nappali nemcsak tágas, de a természetes fény áradása és a modern kialakítás miatt is lenyűgöző. Nemcsak szabad teret ad a kreativitásnak, hanem a kényelemnek is egyaránt. A tágas konyhában a gasztronómiai varázslatok könnyedén megszületnek, és a kényelem mindig kéznél van. Az ingatlanhoz tartozik még egy 8 nm-es saját tároló és a közös használatú padlásrész is, amelyek alkalmasak kerékpár, illetve a szezonális ingóságaink tárolására. Az ingatlan tehermentes azonnal költözhető, annál inkább, mert  a bútorok a vételár részét képezik! Természetesen egy tisztasági festéssel, némi fantáziával és egy kisebb felújítással irigylésre méltó otthonná varázsolható. Egyéb helyiség besorolású, ezért nem lehet rá hitelt felvenni és nem lehet állandó lakcímként bejelentkezni.

A parkolás ingyenes az egész kerületben, így az utcában is. Az M3-as metró, a városközpont 10 percre sétányira, a hivatalok még kevesebb távolságra vannak. A buszmegálló 2 percre, 14-es villamos 5 percre, pékség közvetlenül a kapu mellett. A piac és a vele szemben frissen átadott park 5 percre van. Annak ellenére, hogy ezek nagyon közel vannak, a hely csendes, mert az utcában szinte csak az ott lakók közlekednek. A szomszédok jóindulatúak és segítőkészek. 


Mindezen előnyökön túl az ingatlan költségei nagyon kedvezőek: közös költség 8000 Ft/ hó, amiben bennefoglaltaik a víz és kukadíj, az áram 5000 Ft/ hó, gáz pedig 5000 Ft/hó. 


Csak pár lépésre van attól, hogy az Öné legyen ez az álomotthon. Hívjon fel a részletekért!

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet
hirdetés
© 2018