329 000 000 Ft
1,6 M Ft/m2
329 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó új építésű lakás

201  m2 alapterület
3 és 2 fél szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Ürömhegyen, új építésű Villaparkban várja Önt az élet stílus és minőség találkozása! Az 5 szobás, duplakomfortos luxus lakások páratlanul elegáns megoldásokat kínálnak az igényes otthonvágyóknak. A 201,28 négyzetméteres lakótér mellett egy 44,52 négyzetméteres terasz saját kertrész és erkély öleli körbe, ahol minden pillanatát a budai hegyek örökpanorámája kíséri.

A beruházó a kényelem és rugalmasság jegyében építi lakásait, így biztosítva, hogy az otthonvágyók minden igényét kielégítse. A dupla garázs és a rugalmas fizetési ütemezés csupán a kezdetét jelentik annak az exkluzív életstílusnak, melyet a Villaparkban élvezhet.

Az építészetben és a minőségben nem alkusznak kompromisszumokra. Szerkezeteik szilárd alapokon nyugszanak, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva. A szigetelés minden részletre kiterjed, hogy otthona hosszú éveken át megőrizze varázsát és komfortját.

A belső tér kialakításában sem hagytak semmit a véletlenre. A modern és elegáns burkolatok, a magas minőségű nyílászárók és a szaniterek minden részletében az exkluzivitást sugallják.

Ha Ön is az igényesség és kifinomultság híve, válassza a Villaparkot, ahol az otthon több mint egy lakás ? az életmód jelképe. Álmai otthona most válik elérhetővé, bízza magát megbízható kezekbe, és élvezze az exkluzív élet minden pillanatát!

Várható átadás: 2025 II. negyedév

hirdetés
© 2018