51 900 000 Ft
979,2 E Ft/m2
51,9 M Ft
979,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Rómaifürdő, 1+2 szobás

53  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!


Eladó egy 53 m²-es, felújítandó, 1+2 szobás lakás a Pók utcai lakótelepen, amely kiváló lehetőség mind befektetőknek, mind pedig olyanoknak, akik saját igényeik szerint szeretnék kialakítani új otthonukat. Az ingatlan egy háromemeletes, lift nélküli társasház első emeletén helyezkedik el.

A lakás jelenlegi elrendezése praktikus: egy tágas nappaliból, egy étkezőből, két hálószobából, egy konyhából, külön WC-ből és egy fürdőszobából áll. A hálószobákból egy-egy franciaerkélyre lehet kilépni, melyek kellemes kilátást biztosítanak. A lakás kelet-nyugati tájolásának köszönhetően egész nap természetes fényben úszik, ami még otthonosabbá teszi a teret.

Az otthon melegét és a melegvíz ellátását egy megbízható távfűtési rendszer biztosítja, ami kényelmes és költséghatékony megoldás. A társasház fiatalos, rendezett és tiszta, a közös helyiségek jól karbantartottak. A környék parkosított, így zöld környezetben élvezhetjük a mindennapokat.

Az infrastruktúra kiváló: a közelben buszmegállók találhatók, amelyekkel gyorsan elérhetjük a város különböző részeit. A mindennapi bevásárlásokhoz szükséges boltok is könnyen elérhetők, valamint játszótér is van a közelben, ami ideális lehet családosok számára. Mindezek mellett a környék nyugodt és barátságos, ami tökéletes egy kellemes otthon kialakításához.

Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018