110 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
110 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Mátyáshegyen, Csatárka út, 5 szobás

102  m2 alapterület
5 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A 2. és 3. kerület határán, csöndes mellékutcában, 4 lakásos társaházban, nagy kerttel és garázzsal rendelkező lakás eladó.
A lakásba belépve az előszoba fogad, ahonnan a déli fekvésű konyha nyílik jobbra, balra pedig az étkező-nappali. Az étkező -nappaliból nyílik egy hálószoba, egy félszoba, egy lépcső a szuterénba, valamint egy kis előszOba, ahonnan további egy félszoba, a fürdőszoba és a külön bejáratú WC nyílik. A lépcsőn lemenve egy kiépített szuterén nappali részt találunk, amit kiegészít a lépcső alatti tároló, és egy további kb. 13 nm-es tároló.
A lakás alapterülete: 70,5 nm a két erkély 50%-val számolva a magasföldszinten, plusz 32 nm szuterén, amelyből 12 nm tárolóhelyiség.
A lakáshoz kb. 16,2 nm-es garázs tartozik, amelyet további 10 M Ft-ért lehet megvásárolni. A lakás és a garázs csak együtt eladó. A lakás tehermentes, de a tulajdonostársaknak elővásárlási joga van.

Az ingatlan 1993-ban épült, a lakás rendszeresen karban volt tartva, ennek keretében az ablakok ki lettek cserélve (kivéve konyha és szuterén, ahol még problémamentesek), a fürdő és a WC fel lett újítva. Mindazonáltal elképzelhető, hogy az új tulajdonos egy más beosztással tudná hasznosítani az ingatlant.

A legközelebbi buszmegálló 3 perc gyalog. Elérhetőek a 65-ös és 29-es buszok is.

Családoknak, befektetőknek ideális választás!

hirdetés
© 2018