119 000 000 Ft
1,7 M Ft/m2
119 M Ft
1,7 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobás

71  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Új lehetőség Pasaréten, Herman Ottó út elegáns sétánya mentén! Egy lenyűgöző 72 négyzetméteres lakás várja új tulajdonosát, melyhez még egy 6 négyzetméteres erkély és egy saját, 3 négyzetméteres tároló is tartozik. Ez a gyönyörű otthon három hálószobából és egy tágas nappaliból áll, valamint egy fürdőszobából WC-vel. Mindössze 3 éve került sor teljes körű felújításra a fürdőszobában, a konyha pedig mindössze 1 éve kapott teljesen új arculatot, minőségi anyagok felhasználásával.

Az ingatlan nem csupán egy emeleti lakás - közvetlen kertkapcsolattal is büszkélkedhet, így a zöld környezet és a friss levegő mindig kéznél van. A fűtés és a melegvíz ellátásáért egy modern Bosch gázbojler felel, mely mindössze 3 éves. Az új PVC ablakok dupla üveggel és az új főbejárat pedig a lakás komfortját és biztonságát szolgálja.

Ez az otthon nem csupán egy lakás - új tulajdonosával a világ legszuperebb szomszédait is megnyeri! Hajrá, és lépjen be ebbe a kényelmes és stílusos otthonba, mely minden kényelmet és kényeztetést biztosít Önnek és családjának!

hirdetés
© 2018