177 400 000 Ft
1,5 M Ft/m2
177,4 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Budapest, 4 szobás

122  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Elképesztő lehetőség, valódi kuriózum!
BUDAI LUXUSOTTHON.
BELVÁROSI, NAGYPOLGÁRI hangulat, üde ELEGANCIA, MINŐSÉGI kialakítás

II. kerületben, Frankel Leó úton, a Margit-híd közelében, rendezett LIFTES házban eladó egy kivételes adottságú, MAGAS MINŐSÉGBEN felújított, harmadik emeleti, NAPFÉNYES, kelet-nyugati tájolású, klimatizált, 122 nm-es lakás, amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás, mindegyik hálószobához saját fürdőszobás, NAGYVONALÚAN ELEGÁNS lakás.

LAKÁS:
A lakás teljes körűen felújított, tökéletes állapotban van, lakberendezői tervek alapján igényesen kivitelezett és berendezett. A ház stílusához illő, hő- és hangszigetelt fa nyílászárók kerültek beszerelésre. A radiátoros fűtést a gazdaságos új tárolós, kondenzációs kazán biztosítja, valamint a villany- és vízvezetékek is vadonat újak. Az új, hófehér fa kazettás beltéri ajtók és a valódi tölgyfa parketta együtt adják meg a lakás karakterét. Az álmennyezet és az ebbe épített ledvilágítás különleges hangulatot kölcsönöz a lakásnak. A nyári melegben a hatékony klímaberendezések biztosítják a hűvös felfrissülést.

Itt minden készen áll arra, hogy új lakója tökéletes otthonra leljen és befektetésnek is kiváló!

A lakás elosztása ideális, belépve a tágas előtérbe érkezünk, ahonnan balra egy diszkréten megbújó, tágas gardróbot használhatunk. Az előszobából jobbra nyílik az első, külön lakosztályként is használható elegáns, igényesen kialakított hálószoba, mindent elrejtő saját gardrób szekrénnyel és egy pazar kádas fürdőszobával. Még a nappali előtt az előszobából jobbra nyílóan kapott helyet a kazán helyiség, ahol kényelmesen elfér a mosógép és igény szerint egy szárítógép is. Az előszobából baloldalon pedig egy a vendégek számára kialakított mosdót is találunk.

Tovább haladva, az előszobából a napfényes, exkluzív, amerikai konyhás nappali-étkező egysége fogad. A nappali és az étkező egysége lehetőséget biztosít meghitt családi, baráti összejövetelekhez, és egyben a pihenés szigete is.

A nappaliból m

  • CSOK igényelhető
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 4. emelet
hirdetés
© 2018