247 500 000 Ft
3 M Ft/m2
247,5 M Ft
3 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Hűvösvölgy, 3 szobás, új építésű

83  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

GREEN LUXURY APARTMENTS! Nem csak zöld környezetben, hanem megújuló zöld technológiákkal!

II. kerület, Hűvösvölgy elején, kifejezetten jó tömegközlekedési ellátottság mellett, de mégis természetközeli helyen, (a kiépített erdei kiránduló utak közelében) a Budai-és Buda környéki Parkerdő szomszédságában található ez a hegyoldalon elhelyezkedő 2115 nm-es telek, melyen teraszos kialakítással valósul meg egy 2 épületből álló luxus minőségeben kivitelezett, megújuló energiával üzemeltetett, környezetbarát anyagok felhasználásával megépített 5 lakásos társasház. Amennyiben fontos az Ön számára az értékállóság, a környezet védelme általi értékteremtés, hogy a természetes anyagok és zöld megoldások az otthonában is megjelenjenek, akkor ne keressen tovább! Minden lakáshoz egyéni NAPELEM KIÁLLÁSI lehetőség biztosított, a garázsokban természetesen elektromos autó töltés kiépítve, a hűtésről-fűtésről-meleg vízről-párátlanításról a legmodernebb HŐSZIVATTYÚS rendszer gondoskodik, lakásközponti szellőztetőrendszer alkalmaznak a friss levegőért, plazma szűrökkel az allergének, vírusok és egyéb káros szennyeződések kiszűrésére, CLT technológiával építenek a karbon semlegességért, továbbá az OKOS OTTHON kiépítés is részét képezi az ingatlannak. Mindezek együtt biztosítják, hogy rendkívül ALACSONY REZSIVEL FENNTARTHATÓ, kifejezett ÉRTÉKÁLLÓ, LUXUS minőségben megépített otthonba költözhessen.
A két különálló liftes épület úgy lett elhelyezve a telken, hogy a legkevésbé zavarják egymást, csak a közös garázs köti össze őket, a lakások többsége saját, privát kertkapcsolattal rendelkeznek, így teljes egészében az önálló családi ház érzést nyújtják.
A megvételre kínált ingatlan a harmadik emeleten található és 83,42 nm-es lakótérrel rendelkezik, amihez tartozik egy 5,37 nm-es és egy 15,87 nm-es terasz. Elosztását tekintve amerikai konyhás nappali + 2 hálószobával rendelkezik. A fürdőszoba és a wc külön helyiségben került kialakításra. Hatalmas és egyben jól tagolt nyílászáróinak köszönhetően a nap minden szakaszában világos, tájolása Dél-i.
Igény szerint az épületben garázs és tároló is vásárolható a lakáshoz, melynek vételárát a meghirdetett ár nem tartalmazza.
Teljes dokumentációval állunk a rendelkezésére.
Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

hirdetés
© 2018