332 750 000 Ft
3,1 M Ft/m2
332,8 M Ft
3,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, II. kerület cím nincs megadva

107  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

GREEN LUXURY APARTMENTS! Nem csak zöld környezetben, hanem megújuló zöld technológiákkal!

II. kerület Hűvösvölgy elején, kifejezetten jó tömegközlekedési - villamos és buszközlekedés valamint az éjszakai járat is 5 perc sétával elérhető - ellátottság mellett, de mégis természetközeli helyen, - a kiépített erdei kiránduló utak közelében - a Budai-és Buda környéki Parkerdő szomszédságában található ez a hegyoldalon elhelyezkedő 2115 nm-es telek, melyen teraszos kialakítással valósul meg egy 2 épületből álló luxus minőségeben kivitelezett, megújuló energiával üzemeltetett, környezetbarát anyagok felhasználásával megépített 5 lakásos társasház.

Amennyiben fontos az Ön számára az értékállóság, a környezet védelme általi értékteremtés, hogy a természetes anyagok és zöld megoldások az otthonában is megjelenjenek, akkor ne keressen tovább!
Minden lakáshoz egyéni NAPELEM KIÁLLÁSI lehetőség biztosított, a garázsokban természetesen elektromos autó töltés kiépítve, a hűtésről-fűtésről-meleg vízről-párátlanításról a legmodernebb HŐSZIVATTYÚS rendszer gondoskodik, lakásközponti szellőztetőrendszert alkalmaznak a friss levegőért, plazma szűrökkel az allergének, vírusok és egyéb káros szennyeződések kiszűrésére, CLT technológiával épül a karbon semlegességért, továbbá az OKOS OTTHON kiépítés is részét képezi az ingatlannak.
Mindezek együtt biztosítják, hogy rendkívül ALACSONY REZSIVEL FENNTARTHATÓ, kifejezett ÉRTÉKÁLLÓ, LUXUS minőségben megépített otthonba költözhessen.

A két különálló, liftes épületet helyezték el a telken, hogy a legkevésbé zavarják egymást, csak a közös garázs köti össze őket. Ahol lehetséges saját, privát kertkapcsolattal rendelkeznek, így teljes egészében az önálló családi ház érzést nyújtják.
A megvételre kínált ingatlan a második emeleten található és 97 nm-es, amihez tartozik összesen 20,24 nm terasz és 367,65 nm privát kert. Elosztását tekintve nappali + 3 hálószobával rendelkezik, ami igény szerint még módosítható nappali + 4 hálószobára is, ha inkább több különnyíló lakóegységekre van szüksége. Két fürdőszobát alakítottak ki, így dupla komfortosnak tekinthetjük, a privát kertkapcsolat a teraszról érhető el. Hatalmas és egyben jól tájolt nyílászáróinak köszönhetően a nap minden szakaszában világos, tájolása Dél-nyugati. Igény szerint az épületben garázs és tároló is vásárolható a lakáshoz, melynek vételárát a meghirdetett ár nem tartalmazza.

A feltüntetett árak bruttók, tehát az ÁFA-val nem kell számolnia.
Tervezett átadás 2025. szeptember eleje.

M283256
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018