85 000 000 Ft
801,9 E Ft/m2
85 M Ft
801,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

106  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

II. kerület, RÓZSADOMBON, 106 nm-es 3 szobás, TERASZOS lakás ELADÓ.

II. kerületben, KIVÁLÓ KÖRNYÉKEN, a RÓZSADOMBON, a Rózsakert Bevásárlóközpont közelében ELADÓ egy 106 nm-es, 3 szobás, TERASZOS lakás. Az ingatlan egy háromszintes lakóépület magasföldszintjén helyezkedik el. A ZÖLDÖVEZETI KÖRNYEZETBEN található kilenclakásos társasház 1979-ban épült, jó állapotú, folyamatosan karbantartott, rendezett. Az ingatlan nagy gondozott, ápolt közös használatú KERTTEL rendelkezik. KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG.

A lakás ára : 85,0 Millió Ft.

A 87 nm alapterületű (+ 19 nm ERKÉLYEK) ÖSSZKOMFORTOS lakás praktikus beosztású, CSENDES, VILÁGOS, napfényes, D-Ny-i tájolású. A lakás központi része a nappali (22 nm). A két külön nyíló hálószoba 20 és 17 négyzetméter alapterületű. A szobák előtt teljes hosszában tágas TERASZ (12 nm) húzódik. Egy kisebb erkélyre (7 nm) a nappaliból és az egyik szobából is kiléphetünk. A kádas fürdőszoba és a WC külön helyiségben lett kialakítva. A zárt ABLAKOS konyha jól felszerelt, gépesített. Egy külön KAMRA helyiség is van. Az ÉTKEZŐ a konyhából és a nappaliból is megközelíthető. Az épület TETŐTERASZÁN gyönyörű PANORÁMA tárul elénk, NAPOZÁSI és KIKAPCSOLÓDÁSI lehetőséggel.

A szobák parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak. A lakás fűtéséről gáz CIRKÓ, a melegvíz ellátásáról VAILLANT átfolyós vízmelegítő gondoskodik.

A közös költség 18.800 Ft/hó, ami tartalmazza a víz és csatornadíjat, a szemétszállítás költségét, a közös helyiségek világítását, és a felújítási alapot. A lakáshoz saját TÁROLÓ is tartozik.

Parkolás a saját GARÁZSBAN (18 nm) egy gépkocsi számára biztosított, plusz egy gépkocsinak beállási lehetőség adott. A 2 parkolóhely ára + 5 Millió Ft.

Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, játszótér, rendelő, bevásárlási lehetőség, a Rózsakert Bevásárlóközpont - minden megtalálható. Buszmegálló a közelben, Buda központja, a Széll Kálmán tér könnyen, gyorsan elérhető.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: félemelet
  • Épület szint: 2. emelet
  • erkély
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018