79 900 000 Ft
1,4 M Ft/m2
79,9 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 3 szobás lakás eladó, Törökvészen

58  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

II. kerületben Törökvészen a FILLÉR utcában eladóvá vált, egy belső kertre néző, csendes magasföldszinti lakás!
Az ingatlan II. kerület egyik előkelő utcájában a Brit követséggel szemben lévő társasházban található.

Megközelíthetősége mindössze 4 lépcsőfokon keresztül lehetséges. Így időseknek is nyugodt szívvel ajánlom. Lakást elsősorban bútorozottan szeretné eladni a tulajdonosa, így befektetők jelentkezését is várjuk.
58nm-es lakrész pillanatnyilag 2 szobából, konyha-étkezőből, előszobából, kamrából, fürdőszobából és különálló toalettből áll. A lakás részét képezi továbbá egy közel 7 nm nagyságú helység, de eddig még nem került összenyitásra a lakással viszont a jelenlegi előszoba és hálószoba falai határolják. Egybenyitása nagyon egyszerű módon megvalósítható, bármelyik fal megbontásával.
Na igen... itt kezdhet a képzelete szárnyalni, hogy mit is lehet kihozni majd így ebből a lakásból!
Konyha bútor, teljes elektromos hálózat új, a lakás ablakai is pár évvel ezelőtt műanyag nyílászárókra lettek kicserélve.

Széll Kálmán tér , Mammut bevásárlóközpont 10 perc gyalog, Rózsakert bevásárló központ 5 perc kocsival, Rózsadomb Center 10 perc kocsival, buszmegálló 1 percre található.
A társasház folyamatosan karban tartott, pár hónappal ezelőtt a teljes tető felújításra került, előtte a lépcsőházban lévő nyílászárók lettek kicserélve, illetve az elektromos hálózat.
A társasház hatalmas területen helyezkedik el, gyönyörű zöld környezet veszi körül. A lakáshoz tartozik még egy kb. 4 nm-es önálló tároló a pince szinten.

Hitel-Csok Plusz igénybe vehető! Teljes körű ügyintézéssel várom a hívását a hét minden napján.

hirdetés
© 2018