79 900 000 Ft
1,4 M Ft/m2
79,9 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Törökvész, 2+1 szobás

58  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Ősfás, zöld környezetben, mégis közel a központhoz, napfényes kis Oázis, akár családoknak is!

INGATLAN HELYSZÍNE:
II. kerület Törökvész részén található a Rókushegyi lépcsőnél, a Brit nagykövetség szomszédságában. Széll Kálmán tér, Mammut bevásárlóközpont 5-10 perc távolságra, Rózsakert bevásárló központ 5 perc autóval, Rózsadomb Center 10 perc, 149-es buszmegálló a közelben található.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
1970-es évek közepén épült, 3 szintes, erkélyekkel övezett téglaépület. Lakói az elmúlt években folyamatosan fejlesztették az épületet, új kazán lett telepítve, a tető szigetelve lett, gázhálózatát fejlesztették, méretes közös kertjét folyamatosan gondozzák. Az épület nagyon jó állapotú, külső homlokzata jó, belső terei, lépcsőháza szintén jó állapotúak, rendezettek. Lakói folyamatosan ügyelnek a rendre és tisztaságra. Családias hangulatú lakóközössége.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Bejárata magasföldszint / félemelet magasságában található és a lépcsőházból nyílik. Ablakai földszint magasságban találhatóak. Hivatalos alap területe 58 nm. Jelenlegi kialakítása: Bejáratán belépve az előtér található, melyben egy méretes beépített gardrób is található. Innen nyílik a külön álló mellékhelyiség, a káddal felszerelt fürdőszoba, a kamra, az étkezővel ellátott, gépesített modern konyha, valamint a tágas nappali, melyből a hálószoba nyílik.

Nappali: ~ 20.79 nm
Hálószoba: ~ 10.17 nm
Tároló: ~ 7.58 nm
Előtér: ~ 8.55 nm
Konyha: ~ 7,5 nm
Kamra: ~ 0.94 nm
Fürdő: ~ 2.16 nm
Wc: ~ 0.94 nm

Ezen kialakítás 52nm-t tesz ki, melyhez kapcsolódik egy 6nm-es helyiség is. ennek bejárata jelenleg a lépcsőházból nyílik, ám hozzákapcsolható akár a hálószobához is, így bővítve azt, vagy kialakítható egy további hálószoba / dolgozószoba is.

Az elmúlt időszakban és 1-2 évben számos fejlesztése volt, új műanyag nyílászárók, újszerű konyhabútora, gépesítése, hideg burkolatai, eredeti keményfa parkettája csiszolva, lakkozva lett.

Bár az ingatlan kiváló állapotú, szobái napfényesek, tágasak, kertre néznek (részpanorámával a Parlamentre), adott a lehetőség, hogy a nappalit összekapcsolva a külön helyiséggel egy amerikai konyhás nappali + 2 külön nyíló háló kerüljön kialakításra!

A képeken látható újszerű berendezés az ár részét képezi, így akár saját részre, akár bérbeadásra is kiváló, mivel azonnal birtokba vehető és hasznosítható!

A szomszédos Brit nagykövetség részéről folyamatos az igény a környező ingatlanok bérlésére.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Fűtése újszerű házközponti kazánról történik radiátorokkal. A meleg víz ellátásáról szintén újszerű 120 literes villanybojler gondoskodik. Vízórával felszerelt.

KÖLTSÉGEK:
Havi közös költsége 37e Ft-ra tehető, mely a szokásos díjakon felül a házközponti fűtés díját és a felújítási alapot is tartalmazza.

PARKOLÁS & TÁROLÁS
Utcán, közterületen lehetséges. A környező mellékutcákban mindig akad szabad hely.

A pincében található egy 4 nm-es, száraz, jó állapotú tároló is.

IRÁNYÁR:
79.9 MFt

hirdetés
© 2018