75 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
75 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Lipótmező, Alsó Völgy utca, 54 négyzetméteres

54  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy rendkívül jó beosztású, nappali + 2 hálószobás lakás zöldövezeti környezetben, élhető erkéllyel és garázzsal.

A lakás 57m2-es bruttó alapterületű, ahol mindhárom szoba külön nyílik, így a lakók számára kényelmes és privát tér biztosított. A világos nappaliból pedig kilátás nyílik a természetre.

A lakás minden helyisége ablakos és jól szellőztethető. A fűtést modern gáz cirkó rendszerrel oldották meg, melyet Ariston kazán biztosít. A nyílászárók műanyag, korszerű és hőszigeteltek.

A fürdőszoba tágas és kádas, nagy ablakkal rendelkezik, a WC pedig külön helyiségben található. Továbbá a lakáshoz egy praktikus kamra is tartozik.

A közös költség 14 196,-Ft, és minden egyedi mérős a lakásban, így a gáz, villany és víz fogyasztás pontosan mérhető és egyedi elszámolás alapján fizetendő.

Az épület a 9 lakásos ház második emeletén található, és alatta külön helyrajzi számmal rendelkező garázs vásárolható meg kötelezően 10M Ft-ért.

A környezet kiváló, hiszen könnyű megközelíthetőséget biztosítanak a közeli villamos és buszmegállók. Továbbá bevásárlóközpont, parkok, végállomás és egyéb szolgáltatások is elérhetők a közelben.

Ne maradjon le erről az egyedülálló lehetőségről!

hirdetés
© 2018