269 000 000 Ft
1,9 M Ft/m2
269 M Ft
1,9 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Tabán, 4 szobás

142  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

GELLÉRT-HEGYEN, PANORÁMÁS, 3 ERKÉLYES, 4 SZOBÁS, 3 FÜRDŐSZOBÁS LAKÁS ELADÓ

A megvételre kínált ingatlan páratlan, igazi zöld környezetben, de mégis jól megközelíthető helyen található. Sétatávolságra a Filozófusok kertje, a Tabán, a Citadella és a Gellért-hegyi csúszdapark és több játszótér is. A mindennapi élet autó használata nélkül is megoldható, mert a környék infrastrukturális adottságai ezt lehetővé teszik!

Az ingatlan egy kis lakóközösségű (6 tulajdonos), csendes társasház második emeletén található. A társasházat összetartó közösség és jó gazdálkodás jellemzi. A közösköltség 30.000Ft, amelyből képeznek egy felújítási alapot és abból minden évben történik felújítás vagy karbantartás. A tetőt 2015-ben újították fel, az északi homlokzat 2016-ban kapott 10 cm vastag szigetelést, a kerítését pedig 2020-ban festették újra.

Kertje szépen gondozott és nagyméretű, az 1800 m2 minden lakónak elég teret biztosít a szabadtéri kikapcsolódásra is.

A lakás napfényes, körbenapozott, mindhárom homlokzaton található egy-egy 8 négyzetméteres erkélye, amelyről a város különböző arcait csodálhatjuk meg. A dunai panoráma, a Parlament, a Vár, vagy a tűzijáték látványa is élvezhető innen. (A képek az erkélyről készületek.)

Az ingatlan kiváló állapotban van, minőségi felújítás és nagy életterek jellemzik. A szobák méretei kényelmesek (20-23-25 m2), amelyet a 3 fürdőszoba és az infraszauna tesz igazán komfortossá. A fa nyílászárók és a kiváló minőségű burkolatok pedig az otthonosság érzetét keltik.

A lakás fűtése egy Ariston kondenzációs gáz-cikóval megoldott (2018-as), minden szobájában található légkondicionáló (5db), valamint az amerikai konyhás nappalijában egy elektromos látványkandalló is helyet kapott.

A lakáshoz tartozik a pince szinten 2 tároló, amelyek méretei 6-8 m2-esek.

Az udvaron egy gépkocsi számára biztosított a parkolás, a további gépjárművek elhelyezésére az utcán van lehetőség.

Az ingatlan közelében lévő wellnessközpontok, gyógyfürdők, üzletek, orvosi rendelők, iskolák, óvodák, kávézó, zöldséges és a tömegközlekedési lehetőségek mind gyalogosan elérhetőek (8E, 108E , 112, 110, 27 -es buszok).

Ez az ingatlan páratlan lehetőséget kínál azoknak, akik értékelik a kényelmet és a nyugalmat, de mindezt a városi pezsgéshez közel. Különösen ajánljuk gyermekes családoknak, akik a mindennapjaik megszervezését itt könnyedén megoldhatják!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitelkonstrukciókat, állami támogatásokat (CSOK Plusz, babaváró hitel) kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Érdeklődés esetén várom megtisztelő hívását!

hirdetés
© 2018