204 000 000 Ft
2,9 M Ft/m2
204 M Ft
2,9 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Várban, 1 szobás

70  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Elképesztő LUXUS életforma a Budai Vár szívében! Itt az idő, hogy valóra váltsd álmaid egy olyan ingatlanban, amely nemcsak a modern kor minden igényét elégíti ki, de Magyarország egyik legimpozánsabb környezetében az ANJOU RESIDENCE-ben található. ÜDV ITTHON!

Ez az ingatlan minden szempontból különleges. A Budai Várban épített ÚJSZERŰ társasház ritkaságnak számít, és TEREMGARÁZS BEÁLLÓVAL IS rendelkezik, ami a Várban igazi aranyat ér. A házban WELLNESS részleg - jakuzzi, szauna és jól felszerelt konditerem - pedig olyan EXTRA, amely még vonzóbbá teszi ezt a lakást.

A lakás egy légterű, a nappali és háló részt egy megvilágítható festett üvegfal választja el, maximálisan kihasználva a tér adta lehetőségeket. A TÁGAS fürdőszobában kád és zuhanyzó egyaránt rendelkezésre áll, és a gardrób helyiség is csatlakozik hozzá, hogy mindent el tudj pakolni. Ha vendéged van, a vendégmosdónak köszönhetően privát zónádat sem kell megosztanod. A bejáratnál található kisebb gardrób pedig megkönnyíti a mindennapi életet.

Az ingatlanhoz tartozik egy BORTREZOR és egy TEREMGARÁZS BEÁLLÓ is, amelyek különleges értéket képviselnek és benne vannak az árban. Az egyedileg mérhető házközponti fűtés, MENNYEZETI HŰTÉS és a zöldre néző ablakok biztosítják a mindig jó komfortérzetet.

Mindezt megkoronázza a 24 órás portaszolgálat, amely biztosítja a maximális BIZTONSÁGOT és KÉNYELMET. A közös költség tartalmazza a rezsit és az extra szolgáltatásokat is.

Ez az ingatlan nem csupán otthon, hanem egy ÉLETSTÍLUS! Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, és legyél részese a Budai Vár elképesztő atmoszférájának! A lokáció és az ingatlan színvonala alapján befektetőknek is KIVÁLÓ LEHETŐSÉG! Hívj!


Budapest, Buda, Budai Vár, eladó lakás, klíma, garázs, wellness, portaszolgálat, prémium ingatlanok

hirdetés
© 2018