20 300 000 Ft
422,9 E Ft/m2
20,3 M Ft
422,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Békéscsaba

48  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A Lencsési lakótelepen vált eladóvá ez a rendezett, kellemes, 2. emeleti lakás, mely a lakótelep jól megközelíthető, csendes részén helyezkedik el, mindenhez közel.

Második emeleti középső lakás, 48 m2-es hasznos belső alapterülettel. A nyílászárókat és a padlóburkolatokat cserélték.
A meleg vizet és a fűtést egyedi kombi gázkazán biztosítja, radiátos hőleadással, és mivel a lakás teljesen körbefűtött, kedvező a fűtés költsége.

Helyiségek: a lépcsőházból egy tágas közlekedőbe érkezünk (4,9 m2), innen nyílik minden további helyiség. A két jó méretű szoba 12 illetve 18 nm-es, mindkettő laminált parkettás, új, esztétikus nyílászáróval ellátott, a kisebbik tökéletesen alkalmas háló- vagy gyerekszobának, a nagyobbik nappalinak, ahol polcrendszerrel (vagy más mobil megoldással) leválasztva a szülői hálószoba is kialakítható.
A konyha négyzetes alakú, kényelmesen elhelyezhető benne étkezésre alkalmas asztal, székekkel, itt is felújított padlóburkolat és új nyílászárók találhatóak.

A földszinten tároló, a közös költség 8000 ft havonta, a tömb előtt parkolási lehetőség.

2. emeleti elhelyezkedése miatt kis családnak, fiatal párnak, időseknek is kellemes otthona lehet, befektetésre is jó lehetőség.

Irodánk teljes körű segítséget nyújt az adásvétel sikeres lebonyolításában: rendelkezésre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus, bankfüggetlen hitel-ügyintéző.

Amennyiben új ingatlana megvásárlásához szeretné értékesíteni már meglévő lakását vagy házát, ennek lebonyolításában is állok rendelkezésére!


Krizsán Ibolya

hirdetés
© 2018