11 500 000 Ft
239,6 E Ft/m2
11,5 M Ft
239,6 E Ft/m2

Eladó lakás
Bátonyterenye 1+1 szobás lakás eladó

48  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Nógrád megyében, Bátonyterenye központjában, 3 emeletes társasház földszintjén, 48 m2-es, 2 szobás, ablakos, étkezős konyhás, jó elosztású világos lakás eladó.

Környék:

Az ingatlan Bátonyterenye központjában helyezkedik el, a főúthoz közel. Az elkerülőút megépülésével a forgalom, ezáltal az azzal járó zaj a környéken jelentősen csökkent, a város lakossága és az átmenőforgalom már a 21-es utat használja az Ózdi út helyett.
A Budapesttől 1 órányi autóútra fekvő Bátonyterenye tökéletes választás azoknak, akik szeretnének elérhető távolságban maradni a fővároshoz, mégis festői környezetben, jó levegőben töltenék mindennapjaikat. Salgótarján 15 km-re helyezkedik el, a méltán híres horgásztó pedig 2 km-re található. A Mátrába 20 percnyi autóúttal érünk ki.

Társasház:

Az 1950-es években téglából épült 3 emeletes társasház lakóközössége igényes, összetartó, a ház anyagi helyzete rendezett. A lépcsőházban a műanyag nyílászárók cseréje megtörtént. A lépcsőház zárható, a lakók kényelme érdekében két teregető szoba is igény szerint használható. A környék közkedvelt, a közelben minden megtalálható, ami a hétköznapi élet elengedhetetlen feltétele. Iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, vendéglátó egységek, buszmegálló pár perc alatt elérhetőek.

Lakás:

A társasház 3 emeletes, jó állapotú, rendezett. A lakás a földszinten található. Az 48 m2-es lakáshoz tartozik egy 6,6 m2-es saját tároló is, amely a pincében helyezkedik el és kulccsal zárható. Elosztása nappali, hálószoba, ablakos konyha, fürdőszoba wc-vel és előszoba. A fűtést gázkonvektor biztosítja.
A lakásban klíma nem található, viszont fekvésének köszönhetően meleg időben hűvös, míg hideg időben gyorsan felmelegszik.
A nyílászárók fából vannak, redőnnyel felszereltek.
A közös költség 6000 Ft, mely tartalmazza a közös képviselet díját, szemétszállítást, ház biztosítását, takarítást és a felújítási alapot.
A képen látható bútorok megbeszélés szerint maradhatnak.

hirdetés
© 2018