80 900 000 Ft
1,9 M Ft/m2
80,9 M Ft
1,9 M Ft/m2

Eladó lakás
Balatonszemesi új építésű lakás eladó, 42 négyzetméteres, 2 szobás

42  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A Balaton déli partján, Balatonszemesen, kiemelten frekventált területen, a szemesi központhoz nagyon közel, már ezen a településen is kiváló referencia munkáiról ismert, és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező beruházó által megvalósítandó, közvetlen partkapcsolattal (a Balatontól 20 méterre, a szabad strandtól 50 méterre) rendelkező, összesen 60 lakásból és 25 db üdülőből álló, nagyon modern, minimál stílusú, három- és (dupla lifttel szerelt) négyszintes épületekből, valamint belső játszótérből álló, szigetelt, hőszivattyúval szerelt, téglaépítésű, örökpanorámás lakóparkban, exkluzív kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró, elegáns, luxuskategóriájú, új építésű ingatlanok kedvezményes bevezető áron és fizetési kondíciók mellett, 2025. első negyedévi átadással - igény szerint kulcsrakész, vagy emelt szintű szerkezetkész állapotban - még eladók.

A hirdetésben szereplő ingatlan (a tervrajzon az É-i épületszárnyban L19. számú lakásként jelölve) az I. emeleten található, összesen 42 m² alapterületű, konyha-étkező-nappali + 1 külön nyíló hálós kialakítású lakótérrel és 13 m² nagyságú fedett terasszal rendelkezik, amely É-i irányban, a Balaton felé néz, és zavartalan, örök panorámával rendelkezik.

Valamennyi ingatlan esetében a hűtést/fűtést az egyedi, lakásonkénti/üdülőkénti energiatakarékos Panasonic típusú hőszivattyú (szobánként fan-coil oldalfali egységekkel), míg a használati meleg vizet Ariston Velis Evo villanybojler biztosítja, ezen felül mindenhová - a közölt árlisták alapján és a vevői igények szerint - magas minőségű hideg és meleg burkolatok, szaniterek, csaptelepek és belső nyílászárók kerülnek lerakásra, illetve beépítésre.

Szintén a vevői igények szerint kerül befejezésre az adott ingatlan, mivel lehetőség van kulcsrakész és emelt szintű szerkezetkész állapot között is választani. A hirdetésben szereplő lakás ingatlan emelet szintű szerkezetkész ára 75,9 mFt. A fentieken túl lehetőség van 3 m² alapterületű tároló vásárlására, amelynek ellenértéke br. 875eFt/db, míg további udvari, nem fedett, térfelszíni gk. beálló vásárlására is, amelyek egységesen br. 3 mFt-ba kerülnek.

FONTOS: a beruházó által közölt műszaki tartalom részletei, valamint az igény szerinti befejezés tekintetében és minden egyéb kérdésben kérjük, hogy keresse meg legyen szíves a hirdetés feladóját.

Iá.: 80,9 mFt Érdeklődni: 30/773-9436

hirdetés
© 2018