16 900 000 Ft
198,8 E Ft/m2
16,9 M Ft
198,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Balassagyarmat, 85 négyzetméteres

85  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Ez az ingatlan egy lakóépületből és egy két beállós garázsból áll, ezért elsősorban befektetőknek, vagy olyan vállalkozóknak ajánljuk, akiknek több autójuk vagy haszongépjárműveik vannak. A garázs alapterülete 48 m2, az ajtók magassága 3 méter, igény szerint két teherautó, markoló, taktor, bobcat vagy személyautó elfér benne.

A főépület lakóházként szolgált korábban, de jelenleg raktárként működik és teljes felújításra szorul. Villany nincs a házban, de a fogyasztási hely kialakítása megtörtént. Vízóra a ház mellett található, a víz bevezetése az épületbe a következő tulajdonos feladata lesz. Az épület vegyes falazatú, fagerendás födémmel és cserép tetővel. Belül három szoba, egy konyha egy hosszú folyosó és egy fürdő WC-vel található. A teljes ingatlan egy közös udvar hátsó részében található, amely alkalamas céges telephelynek, vagy felújítással albérletbe kiadható a garázsokkal együtt, így igen kecsegtető hozammal lehet számolni.

Az ingatlan elhelyezkedése igen kedvező, mert Balassagyarmat belvárosától kb. öt perc sétára található, a buszmegálló szintén öt perc gyalog.

Ha lát benne a fantáziát, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 

hirdetés
© 2018