47 990 000 Ft
716,3 E Ft/m2
48 M Ft
716,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó, Zalaegerszeg, 2 szobás

67  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Zalaegerszeg belvárosában, a Síp utcában eladó, ez a tágas terekkel és páratlan beépített terasszal rendelkező lakás.

A téglaépítésű, szigetelt társasház 2004-ben épült. Lokációját tekintve kitűnő.

Kiváló lehetőség lehet azoknak, akik szeretnék élvezni a zalaegerszegi belvárosi életet, miközben kényelmes és tágas otthonban élnek. A belvárosi elhelyezkedés lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes hozzáférést az üzletekhez, éttermekhez és egyéb szolgáltatásokhoz, valamint a tömegközlekedési lehetőségekhez is.

Az ingatlan a IV. emeleten, a tetőtérben található, átgondolt, nagyon jó tervezésnek köszönhetően külön kisebb lépcsőház résszel rendelkezik az ingatlan. A nagyméretű nappali, konyha és étkező kellő, kényelemes teret biztosít az ott élők részére. A modern fürdőszoba sarokkáddal, zuhanyzóval, mosdóval, egy toalettel rendelkezik. A tulajdonosok kényelmét szolgálva külön háztartási helyiség is kialakításra került, melyből egy másik toalett is kialakításra került. Egy egyedi, az egész lakást átölelő tároló is kialakításra került. A folyóson egy gardrób került beépítésre, mely az egyedileg ide tervezett bútorokon felül a vételár részét képezi.

Tágas, világos nagy élhető terek jellemzik, amelyet az új tulajdonos bátran tud tovább alakítani. Eredetileg még egy szoba kialakítását is tervezték, ezt a nappaliból való leválasztással lehet elérni.

Az ingatlan nettó 67m2 a tulajdonilap alapján, ehhez jön hozzá a 20m2-es téli kert és a saját lépcsőház.

A korszerű lakás cirkófűtéssel, egy inverteres hűtő-fűtő légkondicionálóval, Velux típusú nyílászárókkal, belső és külső hővédő fényzáró rolókkal felszerelt.

Az építései engedéllyel rendelkező 20m2-es terasz igazi ékköve a lakásnak. Faszerkezettel alakították ki a tetejét, ahol a polikarbonáton kívül üvegtető is biztosítja a napfényt. Elhúzható, nyitható fanyílászárók, szúnyoghálóval vannak ellátva.
Az ingatlan alacsony fenntartású, a közös költsége 17eFt.

Egy belvárosi lakás vétele számos előnnyel járhat. Könnyen elérhetőek az óvodák, iskolák, éttermek, üzletek stb., kulturális események és egyéb szórakozási lehetőségek. A tömegközlekedéshez való közelség egy belvárosi lakás egyértelmű előnye. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan eljuthasson bárhova a városban, anélkül, hogy saját autót kellene használnia. Ez kényelmes lehet mind a mindennapi tevékenységek, mind a hétvégi programok szempontjából is.

Emellett a belvárosi lakások gyakran magasabb értéket képviselnek, ami befektetési szempontból is vonzó lehet. Összességében egy belvárosi lakás egy vibráló és kényelmes életstílust kínálhat, akár Önnek.

Ajánlom mindenkinek, aki a belvárosi elhelyezkedés kínált lehetőségek miatt könnyű és kényelmes életstílust szeretne.
Hívjon a további részletekért, megtekintését! Készséggel állok rendelkezésre valamennyi kérdésben az ingatlan vásárlással valamint a CSOK és hitelfelvételi lehetőségekkel kapcsolatban is!

Az ingatlanban otthon
Myhome

hirdetés
© 2018