89 960 000 Ft
988,6 E Ft/m2
90 M Ft
988,6 E Ft/m2

Eladó lakás
Tata lakás eladó, 6 szobás

91  m2 alapterület
6 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169165 hivatkozási számú tatai társasházi lakás. A Csever Lakóparkban kínált lakás nem csupán egy otthon, hanem egy befektetés is a jövőbe. A 91 négyzetméteres lakás fő vonzereje a nagyméretű erkély és a praktikus elrendezés. A lakás nappaliját és öt félszobáját, valamint a konyha-étkezőt, egy fürdőszobát WC-vel, egy zuhanyzót WC-vel és egy különálló WC-t foglal magában, ami kiválóan alkalmas nagyobb családok vagy több generáció együttélésére vagy akár home office célra is. Az átalakíthatóság szempontjából is előnyös, mivel a szobák könnyedén egybe nyithatóak, így a lakás térbeli elrendezése rugalmasan igazítható az új tulajdonos igényeihez. A konyha és a nappali összenyitásával pedig még tágasabb közösségi teret hozhatunk létre, ami ideális lehet közös családi vagy baráti összejövetelekre. A modern klímaberendezés, a 32 amperes áramellátás és a házközponti fűtés mind hozzájárulnak a lakás kényelméhez és energiahatékonyságához. A csendes, mégis mindenhez közel eső elhelyezkedés ideális választás lehet azok számára, akik a nyugodt környezetet részesítik előnyben, de nem szeretnének lemondani a városi élet adta lehetőségekről. A jó lakóközösség és a közös tároló további előnyök, amelyek megkönnyítik a mindennapokat.

A lakás teljes kifizetését követően azonnal birtokba vehető, így a vevő gyorsan élvezheti új otthona minden előnyét.

A vételár részét képezi a konyhabútor, tűzhely, főzőlap, hűtő, mosogatógép, mosógép, étkező.

Ha Ön egy különleges otthont keres, ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget Tatán.

További információért vagy a lakás megtekintéséért, kérem, keressen bizalommal!

Szlezák-Forgó Barbara



Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó tatai társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #169165Az Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018