38 900 000 Ft
637,7 E Ft/m2
38,9 M Ft
637,7 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 3 szobás lakás Szombathely

61  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Szombathely belvárosában, 3 éve teljes körűen felújított, 63 négyzetméteres társasházi lakást kínálunk megvételre.

A 2. emeleti lakásba egy egyedi tervezésű bejárati ajtón keresztül jutunk. Innen, a közlekedőből csodás kilátásban gyönyörködhetünk: a Székesegyház tornyainak látványa tárul elénk. A folyosóról nyílik a hálószoba, a fürdőszoba és a különálló toalett, valamint a konyha, ahonnan megközelíthető a lakáshoz tartozó erkély. Az ingatlanban központi helyen van a nappali, innen jutunk a nagyméretű szobába.
Az ingatlan fűtése gáz-cirkó kazánról, a melegvíz-ellátása villanybojlerről biztosított. A lakás padozata, burkolatai és külső nyílászárói a felújítás során modern stílusban megújultak. Az ingatlan klímával ellátott.
A 3 méteres belmagasság, a patinás épület és a belvárosi elhelyezkedés mind-mind a polgári életérzést tükrözi, melyhez a lakás berendezése is hozzájárul, amely igény esetén megvásárolható.

Ha egy olyan otthonra vágyik Szombathely szívében - csendes környezetben - amelybe csak költözni kell, nem igényel semmilyen felújítást, megtalálta a megfelelőt!
Ha üzleti célra, irodának, rendelőnek keres ingatlant frekventált helyen, itt a remek lehetőség!

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

hirdetés
© 2018