18 990 000 Ft
372,4 E Ft/m2
19 M Ft
372,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Szolnoki eladó lakás, 2 szobás, 51 négyzetméteres

51  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladóvá vált Szolnokon, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében egy 51 m2 hasznos alapterületű társasházi panel lakás. Az otthon egy 4 emeletes társasház 4. emeletén helyezkedik el. Az összkomfortos lakás két szobából, egy konyhából, egy étkezőből, egy fürdőszobából, egy külön nyíló WC-helyiségből, egy közlekedőből és egy erkélyből áll, a lépcsőházban közös tároló biztosított. Az ingatlan korábban teljeskörű felújításon esett át: a külső nyílászárók a nappali kivételével műanyagra cseréltek, redőnnyel ellátottak, az erkély külön külső redőnyt kapott. A bejárati- és a belső ajtók eredetiek, jó állapotúak. A közművek közül az egyfázisú villany, a víz és a csatorna megtalálható. A villanyvezetékek cseréje részben, a vízvezetékek cseréje, a helyiségek újraburkolása, a fürdőszoba és a konyha felújítása, a konyhabútor cseréje megtörtént. A helyiségek laminált padló-, padlószőnyeg-, valamint járólap borítást kaptak. A fürdőszobában zuhanykabin került beépítésre. Az otthon melegét és melegvíz ellátását távhő biztosítja, egyedi mérős radiátoros hőleadással, emellett két inverteres hűtő-fűtő klíma is beépítésre került. A hideg és melegvíz mérése 2x2 mérőórával történik. A társasházban a távközlési szolgáltató, a lakásban az optikai kábel megtalálható. A lépcsőház tiszta, rendes, kaputelefonos rendszerrel nyitható. Parkolás az épület előtti közterületen ingyenes.
Vételi szándék esetén a konyhabútor gépesítésével, valamint az étkező bútorzata, a csillárok igény szerint a vételár részét képezhetik.
A közelben pár száz méteren belül élelmiszerbolt, Aldi, Penny, iskola, óvoda, posta, piac, gyógyszertár, játszótér, tömegközlekedés megtalálható. Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes. Birtokba adás megbeszélés alapján lehetséges. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival, CSOK és támogatott hitel lehetőségével tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018