45 900 000 Ft
1,4 M Ft/m2
45,9 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Szentendre eladó új építésű lakás

33  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Szentendrén, ÚJ ÉPÍTÉSŰ 33 m2-es, földszinti lakás 2023. I.félévi átadással otthonkeresők és befektetők számára eladó!

Az ingatlan 906 m2-es telken helyezkedik el, 3 lakásos épületben, mely két utcára nyílik . Az építkezés fázisai teljes körűen dokumentáltak. Az ingatlan legkorszerűbb modern anyagokból készül a jelenlegi energetikai igényeknek teljes mértékben megfelel.
A napelem rendszer, közel önfenntarthatóvá teszi az épületet null szaldós szerződéssel az EON felé .
Gépjármű elektromos töltőegység kiépítésére is sor kerül. A, lakóegységekhez 6 gépjármű parkolására lesz lehetőség, lakásonként 2 beálló a vételár részét képezi. Terasz is kialakításra kerül mely az ár részét képezi.
Minden lakás egyedi mérőkkel, társasházi albetététesités folyamatban van .
Egyedi igényeket is figyelembe véve történhet az ingatlan befejezése. Referencia épületek a területen megtekinthetőek.
Új építésű lakás 3 lakásos épületben + üzlethelyiség.
M222267
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing megoldásokat kínálunk. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel, babaváró hitel, valamint maximum 6 millió forintos lakásfelújítási hitel, melynek akár az 50%-át az állam finanszírozza. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018