88 500 000 Ft
1,1 M Ft/m2
88,5 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Szentendre lakás eladó, Dumtsa Jenő utca, 1+2 szobás

82  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Szentendre belvárosában eladó egy 82 m2 alapterületű (63 m2 hasznos lakóterű), egyedi tervezésű, igényes kivitelezésű, csodálatos panorámával rendelkező, penthouse-jellegű lakás. Az ingatlan a város főterétől 200 méterre található, bejárata hangulatos, macskaköves sétálóutcák által határolt belső udvarból közelíthető meg. A lakás előtér-nappali-étkező-konyha, 2 szoba, fürdőszoba tagolású, a nappalihoz 5 nm-es erkély kapcsolódik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Pilis hegyvonulataira, valamint Szentendre híres háztetőire és templomtornyaira.
A hatlakásos társasház a kétezres évek elején épült, a lakóingatlant néhány éve teljes körűen felújították. A szobákba tölgyfa szalagparketta, a fürdőszobába minőségi burkolatok és szerelvények, háromszemélyes sarokkád, a konyhába beépített szekrények, új mosó-szárítógép, mosogatógép és kerámialapos tűzhely került beépítésre. A lakás fűtése és melegvíz-ellátása kombi gázkazánnal történik, a megfelelő hőmérsékletet mennyezetbe épített klímarendszer biztosítja.
A lakáshoz közös pince és tároló helyiség, valamint a ház alatt lévő mélygarázsban egy gépjármű számára autóbeálló is tartozik, amely opcionálisan megvásárolható, ára 6,5 M Ft.
Az ingatlan Szentendre belvárosában, múzeumok, éttermek, hangulatos kávézók és fagyizók közvetlen közelében helyezkedik el, karnyújtásnyira a Duna korzótól és a kulturális rendezvények, fesztiválok helyszínétől. Bevásárlási lehetőség, HÉV és buszmegálló, termelői piac, egészségügyi és oktatási intézmények 5-10 perces sétával érhetők el.

hirdetés
© 2018