58 200 000 Ft
529,1 E Ft/m2
58,2 M Ft
529,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó, Szekszárd, 4 szobás

110  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Szekszárd központ közeli ,csendes domboldali részén egy két lakószintes, plusz garázs és tárolókkal kialakított sorházi lakás. Az ingatlan néhány perc sétával elérhető a központból, közelben egészségügyi intézmények, szolgáltatók, hivatalok, pénzintézetek találhatóak.
A lakószint két részből áll, a felső szinten van három hálószoba közlekedővel és egy tágas fürdőszoba WC-vel. A közlekedő részben van egy nagy gardrób, ami a tárolást segíti. Az első lakószinten található egy nappali, ami egybe nyitható az étkezővel, külön konyha és egy kamra ,közlekedő és a a szuterinba lejáró van itt kialakítva.
A közlekedő konyha melletti részén lehet a hátsó kert-udvar részbe kijutni, ahol egy 12 négyzetméteres téglázott pince is kialakításra került.
A szobákban a burkolatok parkettások, egyéb helyiségekben kerámia burkolat van.
A szuterinban van egy nagy két autó elhelyezésére is alkalmas garázs, itt találhatóak a gáz és vegyes tűzésű kazánok, valamint a két tároló is.
Az épület mögötti kert kerítéssel védett,
itt konyhakert és gyümölcsfák vannak ültetve.
A teraszról nagyon szép kilátás van a városra és a környező településekre is.
Az ingatlan folyamatosan karbantartott, időpont egyeztetés után megtekinthető - CSOK, gyerek kedvezmény igényelhető a vásárláshoz.
További infó az irodában, kedvezményes kamatozású ingatlanvásárlási hitel tanácsadás és ügyintézés díjmentes.

hirdetés
© 2018