54 990 000 Ft
549,9 E Ft/m2
55 M Ft
549,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Székesfehérvár, 3 szobás

100  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Székesfehérvár egyik csendes és barátságos településrészén, a Búrtelepen, eladásra kínálunk egy földszinti házrészt, mely egy családi ház egyik szintjéből lett kialakítva. Az ingatlan lehetőséget kínál azoknak, akik a város nyüzsgésétől távol, mégis könnyen elérhető helyen szeretnének élni.

Az ingatlan a földszinten helyezkedik el, alapterülete 100 négyzetméter, mely magában foglal egy 15 négyzetméteres télikertet, közlekedőt, szobákat, gardróbot, mosodai részt, nappalit, konyha-étkezőt és fürdőszobát (mely igény szerint egybenyitható a mosodai helyiséggel). Az ingatlan összkomfortos, fűtési rendszere gázkazánra és fűtési rendszerre rákötött vízteres kandallóra épül, hogy az otthon kényelmes és meleg legyen a hidegebb hónapokban is. (A rezsi nagyon alacsony, átlagfogyasztás alatti)

Az ingatlan megbízható hőszigeteléssel és redőnyös műanyag hőszigetelt nyílászárókkal van ellátva. Idén (2024) egy légkondicionáló berendezést szereltek fel, amely a nappaliban kapott helyet. 2022-ben a szobákban új parketta került lehelyezésre. Az ingatlanhoz külön gáz-, víz- és villanyóra tartozik, ami a független és megbízható ellátást garantálja.

Továbbá tartozik hozzá egy osztott udvarrész, mely körülbelül 150 négyzetméter területű, és lehetőséget kínál a kertészkedésre vagy kikapcsolódásra.

Az lakás egy csendes zsákutcában található, ahol csak az ott lakók közlekednek autóval. Parkolási lehetőség az utcán és az udvaron belül is rendelkezésre áll.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, ahol könnyen elérhetőek a következő szolgáltatások és létesítmények: kórház, gyógyszertár, benzinkút, park futópályával, játszótérrel és kutyafuttatóval, óvoda, iskolák, élelmiszerüzletek, kézi autómosó, vasútállomás és buszmegállók.

Bővebb információért keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018