63 000 000 Ft
954,5 E Ft/m2
63 M Ft
954,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Székesfehérvár eladó lakás

66  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

SZÉKESFEHÉRVÁRON, lakóparki 66 m2-es, nappali + 2 hálószobás, erkélyes, klímás lakás ELADÓ. I.á.: 63 M Ft    Tel.:
A LAKÁSRÓL:
Budai kapu társasházban kitűnő elosztású, parkra néző 66 m2-es lakás eladó. A lakás egy délnyugati tájolású hangulatos függőfolyosóról nyílik. Itt kényelmesen elfér közvetlenül a bejárat előtt egy asztalka székekkel. Ezt a részt akár egy második erkélyként is használhatjuk. 

Lakásba lépve az előtérbe érkezünk, innen nyílik jobbkéz felől a tágas, ablakos fürdőszoba (káddal, zuhanyzóval), mellette külön helyiségben pedig a wc kézmosó. Az előtérből egyenesen a nappaliba léphetünk, mely egy légtérben található a gépesített konyha-étkezővel. Az erkélyes nappali óriási ablakai keleti irányba nyílnak és csodás kilátást nyújtanak a közeli parkra. A nappaliból balra nyílik a két hálószoba.
A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A lakás mérhető távhővel fűtött, melynek költsége igen kedvező. Az egyik hálószoba méretre készült igényes gardróbszekrénnyel rendelkezik.
A szobák is, illetve a nappali is klímával felszereltek. A szobák ablakain szúnyogháló és redőny, a nappali ablakain reluxa található.
A HÁZRÓL:
A 7 emeletes társasház 2006-ban épült, négy lifttel, teremgarázzsal, tárolókkal, zárt udvarral rendelkezik. A társasház a lakók biztonságát és kényelmét szem előtt tartva a városban egyedülálló szolgáltatásokat nyújt: Az épületben 24 órás portaszolgálat és kamerarendszer védi a lakók biztonságát! A zárt, parkosított udvaron hangulatos szökőkút és saját játszótér található. Az épület alatti üzletsoron különféle szépségápolási és egészségügyi szolgáltatók, illetve irodák működnek.
KÖRNYÉKRŐL:
Az épület frekventált helyen, a Budai út - Seregélyesi út - Királysor találkozásánál fekszik, a Szent György Kórház szomszédságában. Vele szemben a Halesz park terül el, mely a sporthoz és játékhoz kínál teret és eszközöket. A mindennapi élethez szükséges oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek, egészségügyi ellátások sétatávolságon belül elérhetőek. A belváros kb. negyedóra séta a háztól. Maga a környék és az épület is nagyon keresett és kedvelt.
KIKNEK AJÁNLOM? 
Ezt az ingatlant jószívvel ajánlom akár fiatal, akár idősebb pároknak. Méreténél és elrendezésénél fogva 2-4 ember számára ad kényelmes életteret.
I.á.: 63 M Ft  
Tel.:
Vevőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes!

hirdetés
© 2018