48 000 000 Ft
716,4 E Ft/m2
48 M Ft
716,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Székesfehérvár, 4 szobás

67  m2 alapterület
4 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

SZÉKESFEHÉRVÁR, Palotaváros, Sütő utcában 67 nm-es 4 SZOBÁS FELÚJTOTT LAKÁS, eladó!
I.ár: 48 M Ft
Tel.:
LAKÁSRÓL: 
3.emeleti 67 nm-es lakás, ritka jó elrendezésű, melynek köszönhetően 4 külön nyíló szobával rendelkezik. 3 háló és 1 nagyobb méretű nappali szoba.
Konyha-fürdőszoba-wc, a megszokott panel elrendezésű. Állapotukat tekintve felújított szép állapotú.
Felújítás megtörtént:
- új fürdőszoba
- felújított konyha
- felújított villanyhálózat
- felújított vízvezetékhálózat
- űj állapotú járólapok a konyha és a fürdőszobában,
- új állapotú fa parketta a szobákban.
Rezsiköltség igen alacsony, mivel "körbefűtött" lakásról van szó, és a fűtés egyedi mérőórás, januári hónapban 15.000,- Ft (ami nagy lakás mérethez képest, meglepően alacsony!)
Közösköltség: 15.000,- Ft
HÁZRÓL:
a lokációt tekintve az egyik legkedveltebb környéken lévő ház, közel a Petőfi park, buszpályaudvar, pláza. A Palotai út megfelelően távol esik, hogy a lakás csendes legyen. 
A ház különlegessége, hogy minden emeleten csak 2 lakás található, mely kisebb lakóközösséget eredményez. A szomszédok ebben a házban nagyon kedvesek és rendesek, és jó közösséget alkotnak.
GARÁZS OPCIÓ: a ház alatt egy 15 nm-es villanyal és vízzel rendelkező garázs opcióként megvásárolható. Az irányár NEM tartalmazza a garázs árát!
KINEK AJÁNLOM:
Azoknak a 2-, vagy 3 gyermekes családoknak, akik olyan lakást keresnek ahol mindenkinek külön szobája van, és egy ilyen ritka jó elrendezésű és kitünő helyen lévő lakásba költöznének, úgy, hogy a tisztasági festést követően van egy felújított szép nagy lakásuk.
I.ár: 48 M Ft
Tel.:

hirdetés
© 2018