Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8904464

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

50 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • Kilátás Udvari
  • Tájolás Dél
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Építőanyag Tégla
  • Klíma igen
  • Bútorozott igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Technikum városrészében található 50nm-es, 2 szobás tégla építésű lakást. 4 szintes társasház 3. emeletén helyezkedik el. Belső csendes udvarra néznek az ablakok. Tájolásának köszönhetően, mivel Déli tájolású szép világos, napos lakás. Állapota jó állapotú, de új Tulajdonosa igénye és kedve szerint újíthatja, szépítheti. Ablakai műanyagok, melyek reluxával felszereltek. Szobái külön nyílnak és jó nagy méretűek, 20nm és 13nm. A fürdőszoba, amely kádas és a wc egy helyiségben van. A konyhája élhető méretű és világos, kényelmesen elfér benne egy kisebb étkező asztal székekkel és nyílik belőle és kamrahelyiség. Az otthon melegét távhő biztosítja egyedi mérőkkel felszerelve. A szobák parkettával, a többi helyiség pedig PVC-vel burkolt. A nagy melegben a nagyobbik szobában lévő klíma gondoskodik a kellemes hőérzetről. Közös költsége: 12 000 Ft. Tartozik hozzá egy különálló pincehelyiség is. A lakásban található bútorok igény szerint maradhatnak is. A lépcsőház tiszta, rendezett és jó a lakóközösség.
A közelben óvoda, iskola, Orvosi Rendelő, posta, gyógyszertár, boltok, üzletek, éttermek, egyetem, buszmegálló és pár perc sétával a Belváros is elérhető.
Ideális otthon lehet, de befektetés céljából is remek választás.
Kifizetést követően azonnal birtokba vehető.


Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja.
Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.


További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.
Enri Richárd

Térkép

A hirdető elérhetősége

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Pataki Klára
+36 30 380