80 000 000 Ft
860,2 E Ft/m2
80 M Ft
860,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Szeged eladó új építésű lakás a Pillich Kálmán utcában

93  m2 alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Az újszegedi intelligens otthonok egy kiváló lehetőséget kínálnak azoknak, akik modern, energiatakarékos és kényelmes lakást keresnek. Az A, B és C épületek funkcionálisan kialakítottak és magas szintű technológiával rendelkeznek.

Az épületek szerkezete blokk téglákból épült, és magas szigetelési szabványoknak felelnek meg. Energiaellátásukat megújuló energiaforrásból, víz-levegő-hőszivattyúval biztosítják, amelyek hatékony fűtést és hűtést nyújtanak. A központi mennyezet hűtés-fűtés rendszert okostelefonról is lehet vezérelni.

A lakásokban padlófűtés található a vizes helyiségekben és a közlekedőkben, ami további kényelmet biztosít. Az épületnek saját napelem rendszere van, így a közös terek energiaigényét is fedezik.

Az ingatlanok ára tartalmazza a konyhabútort és a beépített BOSCH konyhagépeket. A meghirdetett lakás nappaliból és három hálószobából áll, két szinten, az I. emeleten és a tetőtérben.

Mindemellett minden lakáshoz van parkolási lehetőség, ami magában foglal egy garázst és egy autóbeállót, amelyet 13 millió forintért meg kell vásárolni.

Ez a lehetőség ideális azoknak, akik egy korszerű lakásban szeretnének élni, közel a Szeged belvárosához, egy kellemes környéken. Ha szeretne többet megtudni erről a modern ingatlanról, ne habozzon, hívjon engem, és együtt megnézzük!

hirdetés
© 2018