89 000 000 Ft
747,9 E Ft/m2
89 M Ft
747,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Szeged lakás eladó, Kossuth Lajos sugárút, 3+1 szobás

119  m2 alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kivételes lehetőség: eladó Szegeden a Kossuth Lajos sugárút és az Anna kút sarkánál körútra néző panorámával egy 3. emeleti nagy erkélyes 119 nm- es 3 plusz fél szobás polgári lakás!
Az ingatlanba lépve tágas előszoba fogad minket, a szobák tágasak, parkettás borításúak a nagyobbikból erkély nyílik a körút irányába. Az ablakok üvegezése hő és hangszigeteltek redőnyökkel, szúnyoghálóval szerelve. A fűtésről konvektorok gondoskodnak. A teljes lakás klimatizált, inverteres (hűtő-fűtő) klímával felszerelt!
A fürdőszoba sarokkádas kialakítású, modern hidegburkolatos a WC- külön helyiségben került kialakításra. A konyha nagy és világos étkező résszel kialakított a bútorzat és a gépek jó állapotúak. A ház jó esztétikai és műszaki állapotban van, a lépcsőház és az elektromos hálózat is felújított, jó lakóközösség jellemzi! Ideális lehet befektetésre, hisz mérete és elhelyezkedése miatt könnyedén kiadható, akár két lakássá is alakítható. Üzleti célra irodának, orvosi rendelőnek is tökéletes! A pincében saját tároló tartozik a lakáshoz továbbá az udvarban gépkocsi beálló is! Tehermentes, egyedi ingatlan! A környék infrastruktúrája hibátlan: boltok, tömegközlekedés, edzőterem, étterem másodperceken belül! Jöjjön el nézze meg!
Irányár: 89 millió forint!

hirdetés
© 2018