55 500 000 Ft
637,9 E Ft/m2
55,5 M Ft
637,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Szeged, Alföldi utca, 3 szobás

87  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Szeged belvárosában található magasföldszinti téglalakás, amely ideális választás lehet azoknak, akik egy központi, mégis csendes környezetben szeretnének élni. Az ingatlan a Tik-hez és az Egyetemhez is közel található, mindössze néhány lépésnyire, így ez a tökéletes befektetési ingatlan azoknak, akik kiadásban gondolkodnak és hajlandóak felújításba fogni.
A lakás tágas és kényelmes, ideális otthont kínálva a leendő lakók számára. Az ingatlan egyik fő előnye egy 6 négyzetméteres erkély, amely az udvarra néz, kiváló hangulatot kölcsönöz a nappalinak. az erkély és ideális helyszín lehet pihenésre és kikapcsolódásra.
Az előszoba kényelmes és praktikus, és a lakás központi része egy tágas étkező, ahonnan a szobák nyílnak. Az ablakok két irányba néznek, így a lakás mindig világos.
Az étkező és a konyha pulttal van elválasztva. A konyhához tartozik egy kamra, ami kényelmes tároló, a hűtő is elfér benne.
A lakásban található egy külön WC kézmosóval és az ablakos fürdőszoba, ahol mind tusoló, mind kád áll rendelkezésre.
2 hálószobája nagyméretű, külön bejáratú és az egyik az utcára, másik az udvarra néz.
A lakás teljes körű felújítást igényel mind műszakilag, mind esztétikailag. A lakásban a fa nyílászárók vannak, melyek eredetiek. A parketta a szobákban jó állapotú, szép faparketta, mely fokozza az otthon hangulatát, míg a többi helyiség hidegburkolattal van ellátva. A fűtést radiátoros gáz cirkó rendszerrel oldották meg, jelenleg külön Fég kazán biztosítja a meleg vizet és fűtést.
A rendezett lakóház az 1980-as években épült, és korának megfelelő állapotban van, jó lakóközösséggel.
Az épület udvara rendezett, itt található a lakáshoz tartozó 15 négyzetméteres garázs is, és egy saját, zárható tároló, ami további tárolási lehetőséget nyújt. A garázs ára 6,5 M Ft, mely csak a lakással együtt megvásárolható.
Összességében ez a lakás egy jó lehetőség azoknak, akik értékelik a központi elhelyezkedést, a csendes környezetet és hajlandóak befektetni a felújításba, hogy az otthonuk a saját stílusuknak és igényeiknek feleljen meg. Az egyetemek és a belváros közelsége miatt a lakás kiadása zökkenőmentes.

hirdetés
© 2018