44 900 000 Ft
880,4 E Ft/m2
44,9 M Ft
880,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Sopron eladó lakás a Balfi úton

51  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Sopron belvárosában szépen felújított házrész, közös használatú udvarban alkalmi áron eladó!
Csendes és nyugodt parkosított udvarban található az 51 nm-es szépen felújított házrész, melyben helyet kapott egy étkező és nappali helyiség, két egymásból nyíló hálószoba (külön nyílóvá is alakítható), egy konyha és egy fürdőszoba WC-vel.
A kedves és kulturált lakóközösségű udvarban a házhoz tartozik még egy díszkőburkolatos terasz és egy saját használatú zárható pincehelyiség.
A ház külső homlokzata most lett felújítva és a lakás is pár éve esett át a teljeskörű felújításon, (új falszigetelés, új hőszigetelt ablakok, teljes konyha és fürdő felújítás a burkolatok és szaniterek cseréjével, új víz, gáz és villanyvezetékek, új kazán, külső festés és minden helyiségben új burkolatok).
A rezsiköltség a szigetelésnek és az új kazánnak is köszönhetően, rendkívül kedvező.
Mivel az ingatlan központi helyen található, minden amire egy családnak szüksége lehet, karnyújtásnyira található, beleértve a hivatali és banki ügyintézést, iskolákat és óvodákat.
A lakás ideális egyedülállónak és családoknak egyaránt, de főként azoknak, akik szeretik a nyugalmat és a csendet, miközben a belváros szívében élnek.

Itt nem lehet a szomszédokat a falakon keresztül hallani, de lehet helyettük az udvarban csicseregő madarakat.
A lakás befektetésnek is kiváló, hasonló ingatlant nem lehet a környéken találni, ne maradjon hát le erről a rendkívüli lehetőségről, hívjon és legyen az Öné!

hirdetés
© 2018