67 400 000 Ft
1,1 M Ft/m2
67,4 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Siófok eladó új építésű lakás

59  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája eladásra kínálja ezt az új építésű, energiatakarékos LAKÁST SIÓFOK EZÜSTPARI RÉSZÉN!
A Balatontól 500 m-re épült, 4 lakásos társasház utolsó földszinti lakása eladó, kivételesen kedvező fenntartási költségekkel. A lakás kulcsrakész állapotban van jelenleg, választható burkolattal és belső ajtókkal, melyek szintén az ár részét képezik. A foglaló letételétől számított, 2 hónapon belül birtokba vehető.
Az épület Porotherm 30-as téglából épült és 12 cm-es grafit hungarocel hőszigetelést kapott. A projekt legnagyobb előnye az A-s energetika. A tetőn napelempanelek kerültek elhelyezésre. A lakás fűtéséért hőszivattyús padlófűtésrendszer felel, de klíma is beszerelésre kerül. Állandó lakhatásra, nyaralásra és a partközeli elhelyezkedésnek köszönhetően kiadásra is kiválóan alkalmas. A Balatonpart 500 méterre található a lakástól, gyalogosan 6-7 perc alatt elérhető a szabadstrand. Élelmiszerboltok és éttermek is 5 percnyi sétára találhatók az épülettől.
A lakás jellemzése:
- Földszinti
- Bruttó 74 nm alapterület: 59,4 nm lakótér + 13 nm terasz + 34 nm kertkapcsolat
- Helyiségek: Előszoba + Amerikai konyhás nappali + Fürdőszoba + Hálószoba + 1 db kialakítható félszoba
- 2 lakrészessé is könnyen átalakítható a lakás
- A lakáshoz felszíni parkoló tartozik, amely kötelezően megvásárolandó. Ára: 2.500.000 Ft
Amennyiben a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!

hirdetés
© 2018