149 500 000 Ft
747,5 E Ft/m2
149,5 M Ft
747,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Sárvári eladó lakás, 4 szobás, 200 négyzetméteres

200  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

SÁRVÁRON - a fürdőhöz közel - ELADÓ egy egyszintes, 200 nm alapterületű, földszinti téglalakás. Nagyon kellemes kertvárosi környezetben, zöldterülettel körülvett villa jellegű épületben. Az épületben 6 lakás található és mindegyikhez tartozik önálló kertterület. Ebben az eladásra kínált lakásban jelenleg van egy orvosi rendelő, a kapcsolódó helyiségekkel és egy 4 szobás lakórész. 
i.á.: 149,5  M Ft         tel.:
A LAKÁSRÓL:
Jelenleg a lakás 3 bejárattal rendelkezik, ami a hasznosíthatóság szempontjából is több lehetőséget biztosít.
1, Befektetőként 3 apartmann is kialakítható, amelyek egész évben jól kiadhatóak, tekintettel a termálfürdő közelségére és a város jelentős idegenforgalmára. 
2, Ahogy most is, a lakással egyben működtethető rendelő, iroda - ügyvédi, könyvelő, közjegyző -, vagy akár szolgáltató egység -szépség szalon, ruházati, stb.... Külön bejárattal és kiszolgáló helyiségekkel rendelkezik.
3, Képzőművészettel foglalkozóknak, a nagy terek, a világos szobák remek alkotóműhely és kiállítóterem tud lenni.
4, Nagycsaládoknak, több generációnak kényelmes, tágas lehet, jól megosztható. Van tér a teljes család együtt töltött idejéhez és mindenkinek kialakítható egy kis magánszféra is.
A lakás összközműves, a fűtése gázkazán, radiátoros hőleadással. A melegvíz is a kazánról elérhető. A tűzhely gáz és villany a sütő.
Nagy terek, kényelmes, világos helyiségek jellemzik, ahol a szobák mérete lehetőséget nyújtanak más elosztás kialakítására is.
A ház téglából épült a 60-as években. Akkor az épületben 4 nagy lakás került kialakításra, amelyek közül néhányat azóta már 1-2 kisebbre is elosztottak. A ház folyamatos karbantartásának köszönhetően rendben van, jelenleg is tökéletesen élhető, de hosszútávon - ahogy a fotókon is látszik - korszerűsítésre szorulhat.
A külső homlokzat szigetelése és a nyílászárók cseréje már néhány lakáson el is kezdődött, szerencsére megtartva az épület korabeli hangulatát. 
A KÖRNYEZET:
Széles utcafronttal rendelkező, körbekerített telken helyezkedik el ez a "villa" hatású épület. Körös-körül fák, virágok, zöld mindenütt. A lakásokhoz tartozó privát kertrészek jól elkülönülnek egymástól. Ehhez a lakáshoz tartozó kertrész cca. 200 nm, ami alkalmas kertészkedésre, gyerekjátszó kialakítására,pihenőkert vagy akár medence állítására is.
A ház a város szívében helyezkedik el, gyalogos távolságra a termálfürdőtől, intézményektől, szolgáltató egységektől. Kirándulások, biciklitúrák jó kiindulási pontja lehet. Ausztria közelsége is jó földrajzi adottság lehet, munkavállalás vagy egyéb szempontok alapján.
Több lakás is egy kézben van a házban, így kicsi a lakóközösség és nagyon csendes a ház.   
KINEK AJÁNLOM:
Az elhelyezkedésén túl a fent említett sokoldalú felhasználhatóság nagy előnye ennek az ingatlannak, így szinte bárki a saját elképzelése szerint alakíthatja.
Befektetők .
Nagycsaládosok,
2 generáció,
lakás plusz iroda vagy rendelő,
műterem, galéria. 
Ha valami hasonló ingatlant keres és felkeltettem érdeklődését, hívjon az alábbi elérhetőségen.
i.á.: 149,5  M Ft         tel.:

hirdetés
© 2018