53 000 000 Ft
670,9 E Ft/m2
53 M Ft
670,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Pécs eladó lakás

79  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Családi otthonodra vágytok?

Pécs egyik legkedveltebb városrészében, Kertvárosban, a Fenyer dűlőben kínálunk eladásra egy tágas, kertkapcsolatos lakást. Az ingatlan 79 nm alapterületű, 2 hálószobával, tágas nappali-étkező-konyhával és 1 fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 25 nm-es garázs (az épület aljában) vásárolható hozzá.

Az amerikai konyhás nappali tágas és világos, így kellemes otthoni légkört teremthet a család számára. Az ingatlan tehermentes és jó állapotban van, a fűtést gáz (cirko) biztosítja padlófűtéssel, míg a hűtő-fűtő klíma a nyári melegben segít a kellemes hőmérséklet fenntartásában.

Az ingatlan környéke kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A környéken számos bolt, iskola és óvoda található, így minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. A lakás kertvárosi környezetben található, így csendes és nyugodt környezetben pihenhet a család.

Ez a kitűnő állapotú lakás ideális választás lehet azoknak, akik egy tágas és világos otthonra vágynak a város szívében, de mégis szeretnének élvezni egy csendes és nyugodt környezetet.

Ha bármilyen kérdés merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzatok felvenni velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

A megtekintéshez időpontot telefonon és üzenetben is tudsz egyeztetni! Most is! :)

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretnél, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tedd meg; ha eladni szeretnéd ingatlanod, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hiteled átváltani.
Keress bizalommal, szakértők vagyunk!

hirdetés
© 2018