44 400 000 Ft
853,8 E Ft/m2
44,4 M Ft
853,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Pécs, 52 négyzetméteres

52  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kertkapcsolatos lakás a Belvárosban!
Pécs történelmi belvárosában, patinás, gyönyörű épületben eladóvá vált egy magasföldszinti, 52 négyzetméteres tégla lakás. A lépcsőházba belépve a nagypolgári eleganciát érezni. A kovácsoltvas korlát, széles ablakokon beáramló napfény, karbantartott felületek hirdetik, hogy a lakóközösség megőrzi a ház régi pompáját.
A lakás ugyanezt a gondoskodást tükrözi. A vezetékeket a falban kicserélték, a konyha három évvel ezelőtt újult meg, a szobákban a régi parkettát modern laminált padló váltotta föl. A hálószobában a közös udvar felé néző ablakok műanyagra lettek cserélve, a konyhából pedig egy modern üvegajtón át lehet kilépni az intim kis udvarra.
A lakás 52 négyzetméteréhez képest a nappali impozáns benyomást kelt. Három méter fölötti belmagassága, az utcára néző, felújított ablakok mérete is nagyvonalúságot sugall. A design mellett a praktikum sem hiányzik. A fürdőszoba fölött, kihasználva a belmagasság előnyeit egy méretes tároló található, mindkét szobának van szúnyoghálós ablaka, az új bejárati ajtó hő- és hangszigetelt, nyáron a vastag falaknak köszönhetően kellemes a hőmérséklet, télen minimális fűtés mellett is meleg van, hogy csak néhány példát említsek.

A kényelem a szűk és tágabb környezetre szintén igaz. A lépcsőház kapuja zárható, a társasház biztonságos, a lakásokhoz tároló tartozik, a szomszédok összetartóak, figyelnek egymásra. Az utca csendes, a közelben minden elérhető egy-két perces sétával.
Jó szívvel ajánlom ezt az otthont
-fiatal pároknak, akik most raknak "fészket"
-egyetemistáknak, mert akár az orvosi, akár a jogi kar közel van,
-idősebb generációnak, hiszen csak pár lépcsőfokot kell megtenni,
-befektetőknek, mert rövid és hosszútávra is azonnal kiadható,
-annak, aki nem akar felújítással bajlódni,
-mindenkinek, aki szereti a belvárosi miliőt.
Az ingatlan a szó szoros és átvitt értelmében is tiszta, per- és tehermentes, a társasházi alapító okirattól kezdve a befizetett számlák bizonylatáig minden papír rendelkezésre áll.
Akinek a fenti képek alapján fölkeltettem az érdeklődését, hívjon bátran, hogy további részletekkel szolgálhassak. Reggeltől estig elérhető vagyok a fenti számon. Irányár: 44,4 M Ft.

hirdetés
© 2018