48 000 000 Ft
631,6 E Ft/m2
48 M Ft
631,6 E Ft/m2

Eladó lakás
Pécsi lakás eladó, 76 négyzetméteres, 2+1 szobás

76  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Keresett és kiváló elhelyezkedésű lakás eladó Pécs egyik legkedveltebb részén, az Uránváros központjában, Ybl Miklós utcában. Az ingatlan kiváló elérhetőséggel rendelkezik, közel az egyetemi karokhoz és a város főbb pontjaihoz.

Az igényes társasházban található lakás a legfelső, 5. emeleten helyezkedik el, biztosítva ezzel csendet és lenyűgöző kilátást a környező területekre. Az ingatlan jó állapotban van és 76 négyzetméteres, melyben nappali és 2 szoba, konyha, kamra is található. A fürdőszoba külön helyiségben, a WC pedig elkülönítve került kialakításra, ami kényelmet és praktikumot nyújt a lakóknak.

Az ingatlan főbb előnyei közé tartozik az 18 négyzetméteres erkély, mely remek lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra és pihenésre. A lakás gázkazánnal rendelkezik, amely a meleget biztosítja, nyílászárói hőszigeteltek és műanyagból készültek, a klíma pedig a kényelmet szolgálja.

Ezen felül, a lakáshoz tartozik egy 3 négyzetméteres saját tároló is, amely praktikus és kényelmes megoldást nyújt a tárolásra.

A tulajdoni viszonyok rendezettek és tehermentesek, így zökkenőmentesen és biztonságosan vásárolható az ingatlan.

Keressen minket, hogy személyesen is megtekinthesse a lakást!

hirdetés
© 2018