34 900 000 Ft
658,5 E Ft/m2
34,9 M Ft
658,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Nyíregyháza 2+1 szobás lakás eladó

53  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Nyíregyházán az OBI közelében eladó téglaépítésű zárt udvaros társasház 2. emeletén egy különleges kialakítású belső szintes, amerikai konyha – nappalis + 2 szobás lakás.
HELY: Nyíregyháza – Belváros
MÉRET: 53 m2
FŰTÉS: gázcirkó radiátorokkal + klímás hűtés-fűtés
EMELET: 2. emelet 2 emeletes társasházban – lift nincs
AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: téglaépítésű társasház, 2004-es építés.
HELYISÉGEK: A földszinten található amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba WC-vel. Az emeleti részen közlekedő és egy szép tágas szoba.
EGYÉB: A vételár tartalmazza a lakásban található beépített bútorokat, konyhaszekrényt gépekkel. A többi bútorzat megegyezés tárgyát képezi.
A lakásnak rendkívül alacsony a fenntartási költsége, hisz a gázszámla 5800 Ft/hó általány.
EXTRÁK: A lépcsőházba belépve olyan érzése támad az embernek, mintha egy szálloda folyosóján lenne. A földszinten pedig a lakóknak wellness részleg került kialakításra úszómedencével, jakuzzival és szaunával!

Közelben megtalálható Penny, MediaMarkt, OBI, Interspar, Aldi, Rosmann, s a Bujtosi tó is gyalogosan 5 perc.
Az ingatlan megvásárlásához, igénybe vehető CSOK, kamattámogatott hitel, de akár Babaváró támogatás is. Független közvetítőként 12 bank ajánlata közül segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél.

Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!

hirdetés
© 2018