52 000 000 Ft
472,7 E Ft/m2
52 M Ft
472,7 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó, Mosonmagyaróvár, 4 szobás

110  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Modern és energiatakarékos megoldások, kiváló elosztás!

INGATLAN HELYSZÍNE

Mosonmagyaróvár szívében helyezkedik el, mégis csendes zsákutcában, zöld övezetben fekszik.

ÉPÜLET JELLEMZŐI

Az ingatlan egy 1991-es építésű, tégla építésű házban található, amelyet 2017-ben teljes körűen felújítottak. Az épület szigetelt, ami biztosítja a hőmegtartást és az energetikai hatékonyságot. A lakás egy 2 lakásos társasház első emeletén helyezkedik el. Saját fedett parkoló biztosít helyet gépjármű számára. Kertrész nem tartozik a lakáshoz.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL

A 110 nm alapterületű lakás elosztása: előszoba, 3 hálószoba, külön fürdő, külön WC, egybenyitott konyha étkező és nappali, háztartási helyiség, Egyik helyiségünkben járólap, míg a többi helyiségnél jó minőségű laminált burkolat található. A lakásban kialakított hűtés/fűtés rendszer és padlófűtés is egyaránt megtalálható, ami kellemes hőmérsékletet biztosít télen és nyáron is.

AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK

Bár a hirdetésben nem található információ a rezsi költségekről, a modern és energiatakarékos megoldásoknak és a kiváló minőségű szigetelésnek köszönhetően költséghatékonynak tekinthető.

A KÖRNYÉK JELLEMZŐI

A lakás Mosonmagyaróvár egyik legszebb zöldövezetében, csendes utcában található, aki csendre és pihenésre vágyik és fontos, hogy minden megtalálható legyen ami a mindennapokhoz szükséges, akkor hazaért.

hirdetés
© 2018