63 000 000 Ft
484,6 E Ft/m2
63 M Ft
484,6 E Ft/m2

Eladó lakás
Mosonmagyaróvár eladó lakás

130  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kertkapcsolatos, újszerű, nagyméretű CSALÁDI OTTHONT keresők figyelem!

Irányára:: 63.000.000 forint-

Tegye le vételi ajánlatát erre a KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ 1980-as években épült, de TELJESEN FELÚJÍTOTT, 130 m2 bruttó alapterületű téglaépítésű lakásra ajánlatunkban Mosonmagyaróvár csendes, kedvelt utcájában. Kényeztesse magát igazi kertkapcsolatban, a hátsó kijárattal közvetlenül kapcsolódva a 137m2-es KERT területéhez. Minőségi anyagok felhasználásával a lakás teljesen újjáépült, padlófűtés került a minőségi burkolat alá. Műanyag nyílászárók, és a gondos szigetelés teszi igazán energiahatékonyá és zöldbaráttá ezt a rendkívüli értékű ingatlant.

A LAKÁS ELRENDEZÉSE PRAKTIKUS: konyha, nappali és étkező külön - mégis egy közös teret alkotva - szolgálják a családi összejöveteleket. A tágas nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba zuhannyal, és káddal, gardrób, előszoba, spájz, tároló és külön mellékhelység áll rendelkezésre, hogy maximális kényelmet biztosítson otthona számára. Saját AUTÓBEÁLLÓ is rendelkezésére áll.

Ne hagyja ki ezt a FANTASZTIKUS lehetőséget, lépjen kapcsolatba irodánkkal és JÖJJÖN el egy személyre szabott ingatlan bemutatóra. Ha otthonának MODERN, KÍVÁLÓAN SZIGETELT és mindemellett KERTKAPCSOLATOS LAKÁST keres, akkor ez az INGATLAN Önre vár!

Tetszik a fenti ingatlan, de még értékesíteni kell lakását, házát, telkét, hogy vásárolni tudjon? Nem probléma! Mosonmagyaróváron és környékén intézzük Ön helyett, gyorsan, korrekt piaci áron! Hívjon, tiszteljen meg bizalmával!

Hivatkozási szám:2951

hirdetés
© 2018