22 900 000 Ft
477,1 E Ft/m2
22,9 M Ft
477,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Miskolc, 48 négyzetméteres

48  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Ezt a Petneházy Dávid utcában lévő, 48 nm-es, első emeleten található, 2 szobás ingatlant elsősorban párok, illetve befektetők figyelmébe ajánlom, itt azonnal kiadhatók az ingatlanok.

Mindemellett tökéletes választás ügyvédi-, könyvelő-, építész- vagy bármely irodai tevékenység székhelyének, hisz a könnyű megközelíthetőség az ügyfelek számára kiemelten fontos.

Az ingatlan jó állapotú, aminek nagy előnye, hogy új tulajdonosa saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki álmai otthonát. Családok egy vendégváró nappali mellett egy hangulatos hálószobát rendezhetnek be maguknak.

 

A fürdőszoba zuhanyzós és egyben található a mellékhelyiséggel. A konyha ideális méretű, könnyen elfér itt az új konyhabútor, a háziasszonynak elegendő helye marad és további előny, hogy a konyhából nem vesz el helyet a használati eszközök tárolása, hisz rendelkezésre áll erre a célra egy kamra is.

 

A kellemes hőérzetről és a meleg vízről konvektorok és gázbojler gondoskodik.

A társasház lakói csendes, intelligens, kedves emberek. Rendelkezésre áll itt saját pince is. A társasház ablakai és ajtói a közelmúltban műanyag, hőszigetelt nyílászáróra lettek cserélve.

 

A belváros szíve, a Semmelweis kórház, a Népkert pár perc sétára található, közlekedés szempontjából szintén nagyon jó választás, hiszen a közelben található a buszmegálló is. Emellett itt minden a rendelkezésünkre áll, ami mindennapjaink kényelmét szolgálja: élelmiszer üzlet, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő.

 

Ez az ingatlan tökéletes lehet mindazok számára, akik nem kívánnak albérletet fizetni és egy alacsony költségvetésű kis otthon az álmuk. Ha Ön is lát benne lehetőséget, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

 

hirdetés
© 2018