55 000 000 Ft
1 M Ft/m2
55 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Levél, cím nincs megadva

55  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A Komplex Ingatlaniroda megvételre kínál, Mosonmagyaróvártól és az osztrák szlovák határtól 10 percnyire, Levélen új építésű, penthouse lakást.
A lakás egy 14 lakásos társasház 2. emeletén helyezkedik el. A hirdetésben szereplő lakás 55 m2 alapterületű és 35 m2 terasszal rendelkezik.
Elrendezését tekintve rendelkezik 2 hálószobával, egy amerikai konyhás nappalival, külön fürdőszoba WC-vel, valamint egy nagy méretű tetőterasszal.
A társasház a mai kor igényeinek megfelelő külsővel és műszaki tartalommal került kialakításra. Minden nyílászáró redőnnyel felszerelt, a nappaliban elektromos mozgatással. A lakás komfortérzetéről gázfűtés padlófűtéses hőleadással gondoskodik, valamint felszerelésre került egy hűtő-fűtő klíma is.
A lakások vételára tartalmazza a közös tároló, illetve a parkoló árát is.
Ideális lehetőség befektetőknek passzív jövedelem megteremtéséhez, valamint ausztriában dolgozók számára határ közelsége miatt.
Ha felkeltette ez a hirdetés az érdeklődését vagy további kérdései vannak, akkor keressen bizalommal. Irodánk készséggel segít hitel, támogatások díjmentes ügyintézésében is.
Komplex Ingatlaniroda

hirdetés
© 2018