59 470 000 Ft
914,9 E Ft/m2
59,5 M Ft
914,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Levél 3 szobás új építésű lakás eladó

65  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Akció!!! Most minden lakáshoz ajándék konyhabútor, klímacsövezés, lámpatestek és egy ajándék parkoló jár!!! Az ajánlat 2024.07.01.-ig érvényes! Ne maradjon le róla!
Találd meg a számodra ideális lakást Levélen a második ütemben épülő lakások (31-65 m2 közötti) kínálatából. A magas minőség, változatos elrendezésű és tájolású, kertkapcsolatos, erkélyes vagy tetőteraszos lakásokban megleli azt a harmóniát, amelyről a városban nem is álmodott! Kínálatunkban három emeleten több méretű ingatlan is helyet kapott, legyen a cél otthon, első lakás, befektetés.

A 65,01 m2 alapterületű földszinti lakáshoz egy 9,9 m2-es terasz és 47,3 m2-es saját udvar tartozik. Az ingatlanba lépve tágas előtér majd nappali-konyha-étkező található. Két hálószobával, fürdőszobával és külön mellékhelységgel lett kialakítva. A kivitelező sokéves tapasztalattal és rengeteg referenciával rendelkezik. Anyaghasználatot tekintve a társasház tégla építésű, fa tetőszerkezetű és Bramac cserép borítást kap. A mai kor energetikai szükségletének minden téren megfelel az ingatlan. Fűtéséről szintenként kombi gázkazán gondoskodik, padlófűtés hőleadással, egyedi mérővel. Nyílászárói műanyag szerkezetűek, 3 rétegű üvegezéssel, redőny előkészítéssel.

A lakások átadása kulcsrakész állapotban történik. A vételár tartalmazza a közművek bekötési költségeit és a telekhányadot is! Garázs és tároló vásárolható a lakásokhoz!

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike, vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon +36709484966 vagy írjon e-mailt a wetsidecredit@gmail.com címre. Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!

hirdetés
© 2018