41 900 000 Ft
616,2 E Ft/m2
41,9 M Ft
616,2 E Ft/m2
+36 70 325 3633
Referens Egyed Gábor Ingatlanközvetítő

Eladó lakás
Győr eladó lakás

68  m2 alapterület
3 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Panellakás Eladó Győr Nádorvárosban!
Az ingatlan a Vásárcsarnok mellett a Verseny utcában található. A környék nem csak az itt élők körében kedvelt, mivel 1-2 percen belül minden elérhető, ami a kényelmes hétköznapokhoz kell. Legyen szó egy pihenést biztosító parkról, vagy a bevásárlásról, de iskola, óvoda is található a közelben.
A lakás a külső szigeteléssel megújult panelház 5. emeletén található. A lift felújított, így mindig könnyen megközelíthető az emelet.
Az ingatlan 68nm nagyságú, továbbá 3 egész szoba kialakítású. Ezáltal egy nagyobb családnak is kényelmes otthona lehet. A nyugati tájolású, árnyékolóval ellátott erkély jó lehetőséget nyújt egy kis délutáni sziesztához. De a nyári napok melege (kánikula) odabenn is komfortosan átvészelhető, mert a lakás klímával szerelt.
Mivel az épület szigetelt, az új radiátorok pedig egyedi mérésűek, így a fűtésrezsi igencsak kedvező egy ekkora lakáshoz képest. Ezáltal nem kell tartani a téli magas számláktól sem.
Állapotát tekintve az ingatlanban, már korábban történtek egy felújítások, amik során az ablakok korszerű redőnyös, műanyag nyílászárókra lettek kicserélve, megújultak a burkolatok, a fürdő és a konyha is. Igény szerint tovább modernizálható, de mivel a lakásban most történt egy tisztasági festés, így akár egyből költözhető!
Amennyiben érdekel ez a jó helyen és jó paraméterekkel rendelkező panellakás, akkor hívj mielőbb. mert erről könnyen lemaradhatsz.
Üdv.
Egyed Gábor
Független Ingatlanközvetítő

hirdetés
© 2018