39 700 000 Ft
968,3 E Ft/m2
39,7 M Ft
968,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó, Fót, 1+1 szobás

41  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ÁLOMLAKÁS  VÁRJA FÓTON!

NÉPSZERŰ KÖRNYÉK, BUDAPEST KÖZELÉBEN! CSALÁDIAS KÉNYELEM, GYÖNYÖRŰ KILÁTÁS! TERMÉSZETKÖZELI NYUGALOM ÉS VÁROSI ELÉRHETŐSÉG!

Mi lenne, ha mindez az ÖNÉ lehetne? A LÉLEGZETELÁLLÍTÓ Fóti környék csendjét és nyugalmát élvezheti ebben a 41 nm-es, 1,5 szobás otthonban. Az amerikai konyhás nappali és a hálószoba KÉNYELMES, otthonos környezetet biztosítanak. Az erkélyről csodálatos kilátás nyílik, ahol a reggeli kávéját vagy az esti pihenést élvezheti.

A lakás egy modern, a 2000-es években épült társasház második emeletén helyezkedik el. A gázcirkó és a radiátorok gondoskodnak a meleg, otthonos hangulatról a hideg téli napokon.

Az infrastruktúra kiváló: iskolák, óvodák, orvosi rendelők és boltok találhatók a közelben. A buszmegálló és a vonatállomás könnyen elérhető, így Budapest központja is gyorsan megközelíthető. Az M2 és M3 autópályák csupán 5-10 perc autóútra találhatók.

Fót azok számára ideális, akik a természet közelségét és a városi élet kényelmét is értékelik. Élvezze a természetközeli életet, a csendet és a nyugalmat, miközben a városi szolgáltatások könnyen elérhetőek.

Kérem, hívjon bizalommal további információkért és a megtekintés egyeztetéséért, akár hétvégén is! Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, lépjen kapcsolatba velem még ma!

hirdetés
© 2018