21 990 000 Ft
297,2 E Ft/m2
22 M Ft
297,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Edelény eladó lakás

74  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Borsod megye, Edelény, 74 nm-es, 2 szobás, jó állapotú lakás 1 szintes tégla építésű négylakásos társasház földszintjén, nagyméretű terasszal és arról nyíló saját kerttel eladó!

A saját bejárattal rendelkező, gáz-cirkó fűtésű, műanyag nyílászárókkal ellátott ingatlanban 2 szoba, egy nagyméretű étkező-konyha (melyből amerikai konyhás nappali alakítható ki) fürdőszoba és külön wc található. A jó elosztású ingatlan szobái külön-külön és egymásból is nyílnak, az ajtók lezárásával külön nyíló szobákká alakítható. A nappiból kilépve egy méretes teraszra, majd az udvarra jutunk. A bejárat melletti lépcső alatt volt egy tároló, (1,5-2 nm) jelenleg befalazták, de újra nyitható. A kéményt a tulajdonos megcsináltatta. Az ingatlan Edelény közponjától 6 perc sétányira, csendes lakókörnyezetben, árvízmentes helyen található. A lakás közelében bolt, buszmegálló, orvosi rendelő, óvoda található. Jöjjön el,
nézze meg és szeressen bele ebbe az inkább családi ház jellegű és olyan érzetet adó, nagy terasszal rendelkező ingatlanba!

hirdetés
© 2018