31 900 000 Ft
1 M Ft/m2
31,9 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Debrecen, 1 szobás

31  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Tócóskert központjában, a Derék utcán, tízemeletes garzonházban, földszinti, 31 m2-es, nagy erkélyes, nyugati fekvésű, minimális rezsivel rendelkező, azonnal birtokba vehető lakás eladó.

Irányár: 31.900.000 Ft.

Érdeklődni:

******************
Részletes leírás:
******************

A környék a legközpontibb területe a tócóskerti városrésznek. Itt összpontosul az elérhető üzletek és szolgáltatások zöme. Itt van a Spar, közelben a Lidl, séta távolságban a piac, posta, pékség, állateledel bolt, cukrászda és még sorolhatnának. Buszmegállók is pillanatok alatt elérhetőek.

Az épület tízemeletes panelház, ami csak kis lakásokat foglal magába, így a lakók zöme egyedülálló, és gyakorlatilag minden korosztályból.

Az eladásra kínált lakás a földszinten található, a központi lépcsőházból, egy zárt folyosón keresztül megközelíthetően. Mivel az épület nyugati oldalán helyezkedik el, így egyrészt az ablakai a park felé néznek, másrészt mivel garázsok vannak ezen az oldalon, így az erkély kimondottan magasan van. Ez az adottság annak lehet fontos, aki aggódik a földszinti elhelyezkedés biztonsága miatt.

A 31 m2-es lakótér magába foglal egy nagyméretű szobát, egy főzőfülkét, közlekedőt, és egy zuhanyzós fürdőt, WC-vel együtt. A fürdőt zuhanyzóssá alakították, így a mosógép kényelmesen elfér a kabin mellett. A szobából nyílik a tágas erkély, ami aranyat ér egy garzonlakás esetében.

A rezsi abszolút kezelhető, a közös költség 7.500 Ft., a téli hőszolgáltatói díj 8.000 Ft. körül mozog. Mivel a lakás alatt futnak a központi fűtés csövek, így a téli hónapokban is kimondottan komfortos a belső hőmérséklet.

A lakás komfortját tovább növeli, hogy a külső nyílászárók is ki lettek cserélve, bele értve a bejárati ajtót is.

Mivel a lakásból már elköltöztek, és kiürítették, így a birtokbaadás rugalmasan megoldható.

  • távfűtés
  • Épület emelet: földszint
hirdetés
© 2018